Wednesday 11 January 2012

Advansys närvarar ECMOD!

ECMOD (Europeiska Catalog & Mail Order Days) är en välkänd mässa för katalog och hem shopping sektorn. De ger konferenser varje år för företag som tillhandahåller tjänster att visa upp sitt arbete och hur det kan hjälpa andra företag att effektivisera företagets resultat.

Den 2009 visar innehåller över 60 topp talare för att diskutera driver lönsamhet för såväl B2B och B2C företag. Utställare och besökare kommer att närvara på show på Earls Court i London från hela Europa att hitta de senaste nyheterna i flera kanaler och home shopping industrin. Organisationer, inklusive Royal Mail och DHL kommer att vara på utställning för att tala med besökare och andra utställare om deras tjänster och engagemang tjänster home shopping.

Besök utställningen att ta reda på all information du att få ditt företag på nätet och ta order på din webbplats. Hitta avancerad teknologi tillgänglig för online-företag och hur den kan bidra till att optimera affärsprocesser. Utveckla din e-handelsplats lösning att växa med ditt företag och utöka din målgrupp med global e-handel teknik.

Advansys är en ledande brittisk e-handel företag som tillhandahåller full e-handel lösningar på en mängd olika online-företag. De kommer att ställa ut på mässan från 07 till 08 oktober och visar sin senaste teknik webbutveckling och design till nya kommer till e-handel industrin. Advansys erbjuder även tjänster internetmarknadsföring samt webbdesign att ge en en-stop-shop alla online krav.

Besök Advansys montrar 303 och 323 och ta reda på hur de kan ge ett flerkanaligt, skalbara e-handel lösning med flerspråkig och flera valutor funktionalitet. Alla våra erfarna experter e-handel kommer att vara till hands att svara på alla dina frågor och ger dig information du behöver.

No comments:

Post a Comment