Sunday 22 January 2012

Vintage och gamla typen av förlovningsringar

Antika smycken har alltid varit ett nöje att äga. Särskilt de som beundrar och uråldriga konstruktioner vårda den här typen av smycken inklusive antika förlovningsringar och bröllop band. Trots äkta antika förlovningsringar är svårt att hitta nuförtiden, finns många designers producerar nu replikor av populär design av välkända epoker som Edwardian eran och den viktorianska eran. Vid sidan av dessa, art déco, Estate, och ringar vintage är också beundras över hela världen, eftersom deras charm och exquisiteness. Replica antika ringar är inte särskilt dyra och de finns tillgängliga på Internet för inköp.

Vissa formgivningar av viktorianska eran fortfarande omtyckt, men nu gulguld ersattes av platina och vitguld. Men många människor världen över föredrar fortfarande gult guldsmycken eftersom det i vissa kulturer är det ett tradition att bära gul guldsmycken på bröllop. Diamond nedskärningar har också utvecklats över åren men den skönhet och briljans av gamla gruvan skära används i viktorianska ringar är fortfarande uppskattad. I vissa antika ringar vitt guld används vid framställning av kronan huvudet, som ökar den magnifika av en sådan ring. Viktorianska ringar är elegant och elegant. De är lätta att underhålla och mycket bekväma att bära.

Replika Edwardian förlovningsringar är likriktade, men de brukar innehålla ett centrum runda brilliant cut diamant i en sex stift inställning. Ett naturligt antiqued titt ges till dessa ringar och mest 14k vitt guld används i deras beslutsfattande. Sådan ovärderlig ringen kan köpas för någonstans runt $ 4000 - $ 5000. Deco Art ringar funktionen gammal Europeiska diamanter i platina. Geometriska designer som används som komplement till utseendet små diamanter att framhäva det vackra i dessa ringar. Art Deco ringarna finns i den ursprungliga vintage kategorin och de är lite dyrare än viktorianska och Edwardian stil ringar.

Fastighetsmäklare diamant ringar för engagemang är billigt och underbara. Sällsynta diamant skär som markisen finns med i detta slags ringar som fastställts i 18k guld. Platina används även i vissa av dessa ringar med en fyrkantig cut diamant centrum. Fastighetsmäklare ringer kan köpas för så lite som $ 400, vilket är ganska rimligt. Men dyrt ringar finns också i denna kategori allt till priser från $ 1.500 till $ 3000 och än mer. Vigselringar i boet kategorin är ganska attraktiva och vackra och de finns i samma prisklass.

Art Deco 1930-talet förlovningsringar är sevärda. Det fina med denna kategori är att det listar prisvärda ringar i vackra mönster. Centret diamant accentueras med små runda diamanter i en övergripande geometriska mönster. Om du gillar ädelsten ringar, hittar du härliga blått och violett safir och diamantringar i den viktorianska kategorin. Dessa ringar är också mycket prisvärda med en korsad ring kostar $ 1500. Art Deco filigran diamantringar finns för $ 800 styck. Du kan också hitta guldpläterade och guld fyllda smycken i kategorin antika rings, vilken ytterligare prisvärda.

Om du har en budget på $ 1000 till $ 6000, kan du lätt hitta ett värdefullt och vackra antika ring till din älskade. Replica konst Deco och edvardianska ringar stil är prisvärda jämfört med ringar designern diamant, som är tillgängliga för $ 10.000 och mer. Det som är bra antika ringar att de består av sällsynta diamant former som markisen kudde och Square Cut. Dessutom, de kommer i en unik och fascinerande mönster. Some ringar ges en övergripande antika utseende, vilket ser ganska lockande. Dessa ringar är ovärderliga och något du kommer att skatten för en längre tid framöver.

No comments:

Post a Comment