Saturday 21 January 2012

Bättre fotografier via telefonen?

Vem trodde upp idén om att införa kameror i mobiltelefoner? Var det ett mobiltelefon grossist som visste vad köparna velat? Var det person som inbillade sig en detektiv? Var det ett kärt förälder som såg att oh alltför söt åsynen av ett barn glida ner bilden och inte har ett sätt snabbt att bevara bilden i en bild? Oavsett ursprung har mobiltelefon kameran kommit och det blir allt som ett vanligt digitalkamera. Vissa köpare ångrar föränderliga komplexitet, medan andra inte kan vänta på nästa steg.

Mobiltelefon kameror kommer inte helt ersätta vanliga digitalkameror någon gång snart. När du kan gå in i ett apotek och få en kamera för bara dollar, är du benägen att inte satsa hundratals på en mobiltelefon kamera med färre funktioner. Icke desto mindre kan inte ta platsen för händighet av mobiltelefon kameran. De flesta människor har en mobil händig hela tiden, så de spontana unrepeatable bilder kan bevaras på film. Dessutom har grossistförsäljning mobiltelefoner med kameror blivit så lätt köpt och så billig att de är svåra att motstå. Mobilen kamera utvecklas oerhört snabbt. Här är några av de funktioner som har anlänt.

Upplösning * I allmänhet, ju högre upplösning, desto bättre bildkvalitet. År 2009 kom mobiltelefon kameror med en jättestor 12 megapixlar på marknaden. Den fotografiska kvaliteten som produceras av dessa varor större än den dåliga kvalité bilder att tidig 1 megapixel kameror kan ta - åtminstone så länge som fotograf har några minimala skicklighet nivå!

Storlek: Köparna vill fortfarande sina grossist från mobiltelefoner till att vara liten och bekväm. Det huvudsakliga syftet trots allt är fortfarande att samtala i telefon, även om dessa produkter förväg, allt fler funktioner, från WiFi till GPS, som kombineras till en enda produkt. Size matters still, however, so som konstruktörer add features like autofocus and flash to the cell phone camera, they have to take steps towards keeping the product small.

Kraft Batteritiden är avgörande - varje användare vill ha en grossist mobiltelefon som fungerar i timmar utan uppladdning. Kameran måste göras för lägsta möjliga strömförbrukning vare sig i aktivt bruk eller i standby-läge. Till exempel, kameratelefoner med blinkar ofta använda låg effekt lysdiod att bevara makten.

Överlevnad Ha förbarmande över de fattiga mobiltelefon som har att överlever har fått ett uppsving drunknad, klev på, drivna över och kastas? Uppenbarligen en kamera har att vara otroligt robust att överleva under dessa omständigheter. Partihandel mobiltelefon tillverkare uppfyller dessa utmaningar samt även komma med undervattenskamera telefoner.

The bästa fristående kameran kommer alltid att överglänsa den bästa kameran mobilen i händerna på en kompetent fotograf. Men mobiltelefon kamera kommer att bli bättre andbetter and fortfarande väldigt populära.

No comments:

Post a Comment