Thursday 19 January 2012

Saker att tänka på i ditt val MP3-spelare

Rekognoscering the partihandel elektronik nätbutiker för en MP3-spelaren kan skicka en teknisk Naif i stöt! Valen att elektronik grossister erbjuda är så stor och i vissa fall den tekniska gobbledegook används att beskriva dem så ogenomträngliga, verkar det kanske enklare att vara lojal mot den gammaldags cd-skiva? Men köparna behöver ge inte upp, med en liten mängd studier, kan alla hitta en lämplig mp3-spelare är tillgängliga från ett elektronikföretag grossist ett rimligt pris.

Först måste en framtida köparen att förstå ett par grundläggande. MP3-spelare i allmänhet görs åtskillnad efter typ av enhet: flashminnet och hårddisken. Flashenheten är oftast mindre, väger minst och har mindre lagringsutrymme. Eftersom de inte har några rörliga delar till skada, flashminnen är väl lämpade för sport - Du kan basera hoppa av Empire State Building med en flash-enhet mp3 produkt att roa dig medan du fritt fall och förmodligen inte skada någonting (utom möjligtvis dig själv! ). Hårddisken anordningar i praktiken små datorer. På grund av dess ökade antalet funktioner, större skärm, och enorma lagringsutrymme är hårddisken MP3 produkt mycket lämplig för musik älskare som verkligen planerar att genomföra en hel värld av pop och rock och titta på film också. Men inte ens försöker bungeeing - hårddisken MP3-spelare väger mer och är känsliga för kraftig rörelse och skador.

För det andra vad funktioner är nödvändiga? Partihandel elektronisk MP3-enheter varierar från låg-tech speldosor till full utvecklad sofistikerad datorerna. Vad ägaren vill uppnå med MP3-spelaren kommer att avgöra valet. If tuning i ett par låtar medan på gymmet är planen kommer en enkel och billig flashminne modell utan extra funktioner vara precis dandy. Om, på andra sidan att kunna få wi-fi, spela musik och röst, spara information och byta ut det, organisera personlig information, och ändra ljudet är nyckelfaktorer, en större hårddisk MP3 spelare överfyllda med saker kommer att vara the bäst. Detaljerade produkter är dyrare, men som tekniken översvämningar marknaden, förväntar sig att se Elektronik grossister erbjuda billigare och billigare priser.

Tredje, bulk och stilen gör skillnad. I ena änden kan det excentriska konsumenten tycker är märkligt konsumentrelaterade gjort MP3-spelare förklädd leksak björnar, konservburkar godis och frukost boxes spannmål - en del är doftande? Men för de mer konservativa användaren, fantastisk partihandel design som går utöver en tråkig knölig torg finns tillgängliga. Trenden är ultratunna mönster med att arrestera utseende. Färgerna är allt uppseendeväckande - rött, rödbrunt, lila eller citron MP3-musikspelare är trendiga och eleganta. Du kan även lyssna på din mp3-spelare i din solglasögon om Oakley Dela Thumps tillfredsställa dina fåfänglighet.

Ge inte upp efter det du vill! Sökandet efter precis rätt partihandel elektronik MP3-paketet är givande. Varje köparens behoven kan vara nöjd med lite jobb

No comments:

Post a Comment