Friday 20 January 2012

Samsung M7600 Beat DJ - Låt DJ Spela upp musik

Möt den första DJ telefonen i världen var alla nya Samsung M7600 Beat DJ släpptes i maj, tidigare i år. Det första som snabbt drar din uppmärksamhet är att det är okonventionellt snygg design med distinkta rundade kanter. Med en kropp gjord av högvärdig material har enheten varit utsökt designade med attraktiva söker paneler violett färg på sidorna. Vikten av denna enhet är knappt 100 gram vilket innebär att det räcker lätt och smidig att bära med sig.

Detta Quad GSM-datatjänst enhet levereras med 2,8 inches medelstor AMOLED kapacitiv pekskärm med en upplösning på 240 × 400 pixlar. Den är laddad med en inbyggd accelerometer sensor för UI automatiskt rotera. Det interna minnet i denna telefon är 50MB med en förmåga att sträcka sig upp till 16 GB med microSD-kort. Vissa priserbjudanden och recensioner har nämnt att standarden paket levereras med ett 8GB microSD-kort. Det är möjligt att lagra upp till 1000 kontakter i telefonboken minne. Detta imponerande enhet drivs av en standard Li-Ion batteri som ger en taltid på över 4 timmar och en standbytid på upp till 300 timmar när du använder telefonen i 3G-tjänst.

Det viktigaste kännetecknet för Samsung M7600 Beat DJ är det avancerade funktioner för musikuppspelning. Den kommer med en inbyggd programvara där amatör DJs kan remix olika spår genom att blanda, lägga till effekter och repor. The Beat DJ ansökan biträds av ett särskilt ICEpower förstärkare inbyggda stereohögtalare, virtuellt surround-ljud, så kallad 3.5mm audio uttag och en specialdesignad musik gränssnitt DISC UI.

Här mycket praktiska tillbehöret också sports en 3,15 megapixel kamera med autofokus på rygg. En annan fördel med en LED-blixt ger ett skjuta upp även i dåligt ljus. La kamerafunktioner inkluderar geo-taggning, ansikte och leende upptäckt. Dessutom kamera kan spela in video av anständiga i VGA-läge @ 15fps. Intressant en sekundär kamera finns också i fronten för video och foto samtal. Laddad med Class10 GPRS och EDGE ger detta telefonen utmärkt tillgång till Internet via den inbyggda WAP 2.0/xHTML, HTML webbläsare. Den här är en Bluetooth och USB-kompatibel enhet som säkerställer att en kan dela data och överföra filer från det på ett mycket bekvämt och kostnadseffektivt sätt. Dessutom 3G-tjänsten kan hög hastighet HSDPA för att ladda ner filer och data från webben. Enheten levereras med en inbyggd GPS-mottagare med A-GPS stöd som synkroniserar med medföljande Google Maps.

Mediaspelaren kan spela en uppsjö av filformat som inkluderar DivX, XviD, WMV och MP4-format. Det finns också en mp3-spelare att spela låtarna favoritmusik. Några andra relevanta funktioner har också tillkommit i ensemblen som inkluderar en Planerare, Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF), Röstmemo / ratten, FM Radio med RDS, videoredigering, mobil blogging och e-post. Totalt sett Samsung M7600 Beat DJ är ett uppfriskande nytt tillskott i Samsungs line-up och är säker på att göra en ganska fläkt följande. När allt en intressant DJ går aldrig obemärkt.

No comments:

Post a Comment