Friday 27 January 2012

Användbara förslag för att förebygga Telefon ID bedrägeribekämpning

Bedrägeri är en besvärande realitet som vi hanterar i länder över hela planeten och trots det faktum att det har funnits i en form eller annan genom åren, är dess ansikte förändras med tekniska utvecklingen och har blivit en fara för telefon konsumenterna. Visst ger tekniken flera fiffiga fördelar i vår vanliga liv, men det innebär en rad faror och samt hot vi måste alla vara medvetna om och vet hur att hantera. Ett sådant bedrägeri är identitetsstöld utnyttjar mobiltelefoner, något som blivit lite av ett fenomen för personer i otaliga länder i hela världen.

Unika aspekter av din identitet, som ditt namn, adress, telefonnummer och kreditkortsnummer till och med din nationella identitet eller personnummer används i, styrker mobiltelefonanvändare för Internet relaterade tjänster och telefon banktjänster. Till perfekt säkerhet Många företag utse utmärkande PIN-koder för sina användare.

Trots att ta hand om affärer på telefon och Internet har blivit en nödvändighet, tid bevara bekvämligheter i våra liv, tänk på vad som eventuellt kan genomsyra om en skurk hittade dessa uppgifter genom några oärliga metod eller din glömska. Du kan eventuellt berövas en stor mängd kontanter på kort sikt, med bestående konsekvenser för något så allvarligt som dina kreditvärdighet. Så hur tar mobiltelefon identitetsstöld mest plats?

Ett av flera, men oftare är metoder genom närmar sig en konsument mobiltelefon poserar som ett företag vars tjänster du prenumererar på. Detta kan vara ett bank-, cell aktör eller en Internet-leverantör. Använda en verksamhet som ton, bedragare be dig om ditt individuella information som säger att du har skaffat en super present eller en del av ditt konto behov rättelse. De lägger fram dina uppgifter som vunnits genom Internet, på grund av din glömska eller ens referenser du har kasseras. De individuella data du så enkelt som erbjuds är omedelbart användas mot dig och konton telefon du på något sätt anmält sig till nu utnyttjas och faktureras i ditt namn.

Ännu en telefon bedrägerier som har ökat ganska frekvent är fejkade mobiltelefon konton driftsätta tekniken och överföra krediter via en telefon SMS eller visitkortet. Med utnyttjande av särskilda bildläsare, bluff konstnärer nå mobiltelefonen är särskilt serienummer och andra detaljer och koda en extra telefon att replikera den primära mobiltelefon. Samtalen därefter debiteras ditt konto. I situationen för vidareöverlåtelse balans, lätt erhållas som pre-paid tjänster i ett stort antal asiatiska länder, får mobiltelefon användaren ett visitkort med ett attraktivt namn (vanligen könsrelaterade, så var vaksamma killarna) och vad som tycks vara en nummerserie i stället för äkta nummer. När visitkortet sparas ditt förbetalda saldo är omedelbart fördelas till ett konto för de enskilda sändande visitkortet.

Så vad kan man göra med stoppa cellulära theft telefon identitet? Technology har tagit hand om en del av utmaningen men regelbunden information behöver tas hand om att kontrollera att du inte utan ansträngning offer. På något sätt lämnar din mobiltelefon om omkring i arbete eller offentliga platser. I alla tider att hålla dina räkningar och alla andra register visar nödvändiga individuella information som sparats på ett säkert utrymme, och om du måste papperskorgen avsevärt gammal legitimationshandlingar se till att du riva eller bränna dem. Under inga omständigheter ge individuell information i gemensamma utrymmen eller till konstiga samtal även om de påstår sig vara en tjänsteleverantör. Studera noggrant nummer eller alltid anmäla de enskilda du kommer att ringa tillbaka via etablerade nummer om du tror att erbjudandet är en praktisk. Se till att du får specificerade räkningar och regelbundet granska for en oväntad upptrappning samtal eller fakturering.

Trots dessa förebyggande metoder är okomplicerad de kan tidskrävande och omständlig. Påminn dig om utgifter du kan utsättas för om man bortse från dessa användbara riktlinjer och blåser det kan ha på din kreditvärdighet vid underlåtenhet att betala en stor avgift. Tänk dig att inte kunna få en lägenhet eller ett fordon eftersom en skurk vann identitet. Jag är tämligen positiva inga individuella önskemål det och inte glömmer, kan det lätt hända dig.

No comments:

Post a Comment