Saturday 21 January 2012

Mobiltelefon Musik-spelare: en bra idé?

Så du har beslutat att du vill ha en telefon och musikspelare kombineras. Som smart köpare du ser vanligen endast grossist av mobiltelefoner eftersom du tror det är det optimala sättet att garantera det bästa värdet. Vad bör du leta efter när du bläddrar i mobiltelefon grossisten webbplats eller katalog?

Till att börja med, du bli av med din MP3-enhet eller lägger du till det? Om du planerar att byta ut din iPod i förmån för en kombinerad samtal sånger och instrument, vill du antagligen en mer avancerad produkt så att du inte hamnar längtan efter alla mångfacetterade funktionerna på din musik med enbart spelare.

Du vill vara säker på att dina banbrytande musik telefon kan verka med ljudfiler du använder oftast. Att kunna ställa in FM-radio är en stor funktion också. Minne är avgörande - om du lagrar inte endast låtar men bilder och liknande, man vill kontrollera att du har tillräcklig kapacitet eller lägga till mer minne.

Din grossist mobiltelefon ska också ha grundläggande samtal kapacitet, som TM, konferenssamtal, samtal väntar, nummerpresentatör och högtalare. Med det lilla extra som kalender och anteckningsblock också trevligt.

En annan faktor är utseendet. Din musik Telefonen bör uppmärksamma. Som du vill dina medarbetare att sitta och ta märker när du dra ut din musik telefon! Din mobiltelefon grossistens hyllor kommer att erbjuda många valmöjligheter av design. Ett val kommer att vara hur mobiltelefonen öppnas: flip, bild eller bar. Båda har sina fördelar, men för en musiktelefon, du förmodligen vill skydda knapparna och skärmen, så flip-telefon eller skjut kommer att vara bäst. Annan av dina val kommer att färger och mönster, från flashiga till en elegant. Välj en konstruktion som är kul!

Du kan granska en mängd recensioner som kontrasterar alla viktiga information du behöver: kostnader, funktioner, funktioner: Köparen tillfredsställelse, och betyg expert. Forskning första på internet, prata med kompisar, och titta på Consumer Reports eller annan betrodd källa innan du beställer partihandel mobiltelefon och musikspelare.

Slutligen, se till att du är bekväm med att ersätta musikspelaren helt och förlita sig på en enhet. Lika skickliga som musiken mobilen kan vara, det finns nackdelar med det. Om du är den person som av misstag förlorar mobiltelefon ner toaletter, missplacerar regelbundet krossar det i uppfarten, förstrött placerar det i kylskåpet, du är inte en lämplig kandidat för en enda enhet? Om telefonen går, dör musiken! I alla fall om du har både en telefon och en spelare har du en bättre än ens chans att behålla de låtar du skatten så mycket.

No comments:

Post a Comment