Saturday 21 January 2012

Senaste Nokia-telefoner: Upplev Innovation

Mobiltelefoner har fått en utbredd popularitet bland folket, hela världen. Dessa telefoner blivit oumbärlig behöver för livet. Eftersom tekniken förändras dag för dag människor också vill uppleva nya saker varje dag. I nuläget, dessa anordningar används för att utföra flera uppgifter. These gizmos används i flera syften som kommunikation, näringsliv, utbildning och underhållning mm Det finns många stora märken på arenan av kommunikationsutrustning som gör en massa saker för att uppfylla behov och önskemål som folket. Några av de välkända luren varumärken som konkurrerar på marknaden för elektronisk utrustning LG, Nokia, BlackBerry, Samsung och Sony Ericsson etc.

Nokia är ett av det välkända varumärke luren på marknaden. Detta varumärke har lanserat många vackra telefoner med sofistikerade funktioner. There Många Nokia-telefoner på marknaden, vilket gör sitt bästa att ge bästa servicen till telefon användare. Den senaste Nokia Mobile Phones införs på marknaden med många snygga attraktivt utseende, design och fantastiska funktioner som 3G-videosamtal, chatt, video inspelning med många avancerade kamerafunktioner etc. Den senaste N-serien och E-serien mobiltelefoner uppfyller alla dina behov. Den avancerade Nokia N97 är en 3G smartphone som kommer med många senaste funktioner såsom den har ett qwerty-tangentbord som hjälper användaren att känna enkelt medan du skriver på tangentbordet. Att enheten har en 3,5 inches TFT widescreen-skärm vilket gör att en individ att visa 16 miljoner färger, bakgrundsbilder, skärmsläckare, bilder och videos etc. N97 också kommer med trettiotvå gigabyte internminne och har en microSD-kortplats minneskort som kan hantera upp till 16 gigabyte som en extern minne för att utöka lagringsenheten.

På en annan senaste Nokia-mobiltelefon är Nokia E75 är en dator multimedia vilket gör att användaren kan utföra nästan alla jobb som en dator gör. Det har en 3,2 megapixel kamera som generellt tillåter en individ att ta högkvalitativa bilder med autofokus och LED blixt. Den 1 meter Blixträckvidd säkerställer för tydlig bild. Man kan registrera sin minnesvärda stunder och videospelaren spelar upp inspelade videor eller lagrade videofilmer och som redan lagrats i mobiltelefonen. Det andra framsidan kamera hjälper till att ta självporträtt som kan förvaras vid lagringen minnet för en lång tid. Nokia Mobile telefoner kända för sina batterier då detta Handenheten har också en monterad batteri som vid full laddning Användaren kan njuta av 5,3 timmar GSM eller 4,3 hours WCDMA eller 9 timmar WLAN VOIP taltid, 280 timmar GSM stå eller 279 hours WCDMA och 130 timmar WLAN stand by tid och 25 timmars musik tid etc.

Den senaste Nokias mobiltelefon som Nokia 8800 Carbon Arte har en mycket stark messaging tjänst som tillåter användaren att skicka, ta emot och skapa bild-och textmeddelanden via SMS (textmeddelanden), MMS (Multimedia Messaging), E-post (SMTP, POP och IMAP), e-post med bilagor och Nokia Xpress Audio Messaging osv utan tvekan det här varumärket har försökt att tjäna den bästa tekniken till luren användarna. Och det har uppfyllt alla förväntningar och vill av 3G-användare teknik telefonen.

No comments:

Post a Comment