Saturday 14 January 2012

Din guide att välja rätt Högtryckstvätt

Högtryckstvättar är allmänt söks-efter rengöring maskiner för kommersiella rengöringsuppgifter, industriell rengöring, och andra typer av tunga rengöringsuppgifter. In själva verket kan ingen annan cleaning instrumentet stämmer överens med de nivåer som bromscylindertryck och kraften i dessa enheter.

Om du letar efter högtryckstvättar i en butik och på Internet kan du hitta ett antal alternativ och modeller som elektriska högtryckstvätt kommersiella högtryckstvättar-, industri-högtryckstvättar-, gas högtryckstvättar och vatten högtryckstvättar. Ett problem för många människor på Stumble Upon är vilken modell att välja, eftersom de står inför en uppsjö av alternativ, funktioner och teknik.

Medan valet av högtryckstvätt beror på individuella behov, typ av rengöring jobb, och typer av föroreningar som skall avlägsnas, kan man följa vissa allmänna riktlinjer samtidigt välja en högtryckstvätt.

Utgång och den temperatur

Och den temperatur anses allmänt som en avgörande parametrar högtryckstvätten. Temperatur alternativ inkluderar kallt vatten maskiner för lättare kommersiella tillämpningar, hett vatten maskiner för kommersiell och industriella tillämpningar och ånga högtryckstvättar för mest krävande applikationer. Steam temperaturer max ut runt 330 ° F, så att användarna kan effektivt lösa upp rester medan spränga undan dem. Den allmänna tumregeln är: rengöring makt ökar när temperaturen ökar.

Trycknivåer varierar från 700 psi till 8.000 psi. Högre trycknivåer skryta mer makt. Men för mycket press skada känsliga ytor, i en bil som exteriör.

Varje högtryckstvätten på marknaden skryta viss temperatur inställningar och tryck. Den ena kommer att behöva kontrollera specifikationerna för enskilda modeller att lära sig om den högsta temperatur och tryck kapacitet på enheten.

Det bästa alternativet är att välja en tri-mode högtryckstvätt. Dessa modeller ger alla tre formerna av temperatur produktionen (kallvatten, varmvatten och ånga) i en enda maskin. Operatören kan du välja utgångsnivån temperatur som han eller hon behöver för en viss tillämpning.

Flöde:

De flesta människor ser inte det här parametern lika viktigt som temperatur och tryck nivåer. Detta är dock nästan lika viktig en specifikation. Flöde uttrycks i liter per minut (GPM) och är en mått på mängden av produktionen (i liter) som rinner ut ur apparaten i en minut. Flödet av högtryckstvättar varierar från 0,5 GPM till 7 GPM.

I stort sett högre flödet, desto mer kraftfull maskinen. Detta beror på att mer vatten är att tvingas på ytan som ska rengöras. I vissa fall kanske man vill inte att utvisa alltför mycket vatten på en viss rengöring av - till exempel på platser som upplever vattenbrist eller i anläggningar med begränsad dränering. I sådana fall högtryckstvättar med låga flöden ideal.

Power Metoder Gör Skillnad

Högtryckstvättar finns i ett antal olika makt metoder: bensin, propan, diesel och el. Det är viktigt att välja en effekt metod som passar dina önskade högtryckstvätt ansökan.

Elektriska högtryckstvättar är konstruerade för tillämpningar inomhus och i närhet till ström. De är tystare än andra makt metoder och generera inga avgaser. Dock elektriska lok limited av sitt behov för en elektrisk källa.

Gas och modeller propan är idealiska för exteriör användning eftersom de inte kräver användning i närheten av en elektrisk försörjning. Men bullrar de i allmänhet och producerar avgaser, vilket gör dem olämpliga för interiören.

Avancerad teknik för göra jobbet lättare

Några av de senaste modellerna av högtryckstvättar är utrustade med automatisk avstängning teknik. Fördelen med denna teknik är att det automatiskt bryter strömmen till enheten om enheten hålls tomgång i 30 sekunder. För industriell rengöring applikationer, operatörer använder långa slangar för rengöring av ett stort område. The arbete ofta långt från maskinen och måste återvända till maskinen vid varje paus i drift att stänga ner att förhindra slitage på viktiga komponenter. I sådana fall tryck bricka med automatisk avstängning tekniken är bekvämt för operatören samt effektiva att förebygga makt svinn.

Nu med en förståelse för de mest integrerade funktioner, alternativ och teknologier som används i tryck tvättutrustningar idag, kan du hitta en passande maskin för just dina behov.

No comments:

Post a Comment