Friday 20 January 2012

MP3-spelare Köparens Guide: Hur du köper en mp3-spelare

Numera hur köper en MP3-spelare har blivit ett slags utmaning som en person står inför. Han kan planera på ett effektivt sätt och göra en bra mängd forskning, men titta på de sorter på marknaden, kan hans forskning blir oanvändbara. Det finns olika typer av mp3-spelare som tillverkas av flera företag. Dessa MP3-spelare skilja på olika faktorer som storlek, form, funktioner, användbarhet, minneskapacitet, ljudkvalitet, kostnad, etc. Detta är anledningen till att köpare blir förvirrad. Men om han tror steg-för-steg enligt hans behov och budget, kan han gå om att få den rätta. Denna MP3-spelare köpguide kommer verkligen att hjälpa dig att ta rätt beslut.

Användning, Först och främst måste du veta vad har du kommer att använda MP3-spelaren för. Om du köper det bara att lyssna på musik medan jogging, kan man välja en liten och enkel. Man kan inte helt enkelt få en klumpig en och häng den runt halsen medan jogging och träning. Men om du ska använda den för butik du hela din musiksamling, då måste du se upp för en avancerad en. Du måste också bestämma om du skulle vilja titta på videoklipp på det.

Budget, Detta är också ett av de viktigaste faktorerna som du måste tänka på innan du köper en MP3-spelare. Det finns många spelare som finns i butik som sträcker sig från $ 30 till $ 300, eller en lite mer. Priset beror främst på varumärke, funktioner och lagringskapacitet. Så om du har en mindre budget, måste du köpa en med färre funktioner eller lagringskapacitet. Men det finns vissa MP3-spelare som är billiga och kommer med bra funktioner.

Storlek, vikt och form, Denna faktor anses av personer som är väldigt noga med form, vikt och storlek på MP3-spelaren. Det beror främst på ditt val om du behöver en smal och liten en som kan döljas i fickan, eller en större en att visa upp för folk.

Brand, Det finns musik freaks som är helt medvetna, och kommer att använda produkter endast från selektiv välrenommerade varumärken. Om du är bland dem, kan du överväga MP3-spelare som tillverkats av Sony Corporation, Inc. Apple, Microsoft Corporation, Philips, Creative, och andra välrenommerade företag. Om du har budget begränsningar kan ni välja mellan många kinesiska tillverkare som producerar bra mp3-spelare och erbjuda dem till ett billigt pris.

Användningskomfort, Du måste även kontrollera hur lätt MP3-spelaren är att använda. Ni får välja en komplicerad om du själv planerar att använda den. Men om du ger det som gåva till din mamma, far, eller en äldre person, måste du välja en som är mycket lätt att använda och användarvänligt.

Lagringskapacitet Du måste ge en tanke till MP3-spelarens minne också. Avgöra hur många låtar eller videor du skulle behöva spara och hur mycket data du har i din dator. Detta gör att du kommer att kunna välja det rätta om detta. Numera lagringskapaciteten varierar från 1 gigabyte till en fantastisk 160 spelningar (Apple iPod Classic).

Batterilivslängd; Du måste avgöra om du skulle använda MP3-spelaren på långa resor. Om du skulle överväga en som har en längre batteritid. Batterilivslängden i vissa spelare kan vara upp till 30 timmar. Det kan emellertid minska med tiden om spelaren används regelbundet.

Ljudkvalitet, om du är en musiker, vill du välja förvisso en mp3-spelaren som ger den bästa ljudkvaliteten. Den, som inte har mycket kunskap om musik och ljudkvalitet skulle inte kunna göra reda på skillnaden mellan MP3-spelare som tillverkats av olika företag. I ljudkvalitet är de som tillverkas av Sony och Apple tros vara den bästa.

Skärmstorlek, om du vill lagra och visa videor på en MP3-spelare, måste du först sortera ut de som har videovisning kapacitet, och sedan välja något med en stor skärm som du vill titta på videoklipp på. Vill man ha en total bildupplevelse, kan du välja den iPod Touch som har ett 3,5 tums wide-screen eller Microsoft Zune som har en 3.2 tums skärm.

Övriga faciliteter; Det finns en del köpare, som innan du köper överväga diverse funktioner som exempelvis en FM-radio plus inspelare, röstinspelning, anläggningar larm, stoppur, videospel, etc. Men om du köper en dyr mp3-spelare, de flesta av dessa funktioner skulle komma med på det.

Det finns vissa MP3-spelare som har en viss funktion som skulle vara det enda skälet till att du köper den. Den "iPod Touch 'är med gott exempel, eftersom den har" Multi-Touch' teknik som lockar mest musikälskare. Jag är säker nu efter läst den här artikeln måste du nästan gjort ditt beslut om att köpa aa particular mp3-spelare efter hänvisning till ovannämnda mp3-spelare köpguide.

No comments:

Post a Comment