Wednesday 18 January 2012

Berättelsen om en mp3-spelare

Låt säga att du är en college barn, reser på gatan mot nästa föreläsning och du vill fånga NPR för skojs skull. Av samtliga partihandel elektronik du har köpt och fallit för, din MP3-musikspelare dina bästa val. Man blir aldrig utan den, men har det radiofrekvenser? Chansen finns, om du har en up-to-date mp3-spelare med flash-enhet kan du vara säker. Den smalare MP3-spelare med flash-enheter mest troliga att ha radiomottagning, knappt någonting i utformningen av flashminnet kan störa radiovågor, så FM-radio är vanligt förekommande i dessa produkter. Så dig, vår hypotetiska studerande, ringlar nedför gatan, hittar du den kanal du vill.

Ja, det var kul, men nu får du ett sug efter att köpa en ny låt. Vet du att du kan få det på Yahoo Music Stores, men du är för långt från datorn och du vill att låten lickety splitta? Vad sägs om Wi-Fi? Kan du ansluta från din MP3 musikspelare och få det du vill? Möjligheten har nu blivit allmänt tillgängliga och kommer att tillfredsställa dina önskemål. Problemen har ännu inte fullt ut fungerat. iPod Touch, till exempel inte så länge sedan upplevde några signal svårigheter som enkelt sköttes av några reparationer och returer. Men helt genomförbara Wi-Fi kommer säkert komma.

Nu kan du anländer till salen. Du vrider av musiken. Men du vill göra en skiva av föreläsningen för senare reflexion. Kan du? De MP3 spelare du från en vass electronics grossisten hade kapacitet röst inspelning. Det är verkligen tillfredsställande att registrera ett tal eller era kommentarer. Bara inte förvänta sig kvalitet orkester hall! Kvalitén av tal inspelningar på mp3-spelarna som har denna kapacitet ganska god, men inte perfekt.

När det är över, du bestämmer du vill ringa en vän, men du har glömt hans nummer. Inte oroa, du synkroniserade dina e-postadresser till din MP3-spelare så sent som förra veckan. Personal Information Management är en MP3-spelare funktionen. Antalet kommer att vara lätt att hitta. Dig att göra samtalet. Ni har fortfarande en fristående mobiltelefon (som du också fick från ett elektronikföretag grossist till ett rimligt pris?), Men du hoppas så småningom, alla av denna teknik kommer att kombineras i ett.

Supping med din kompis på ett deli, vill du visa bilder av din senaste semester. Vet du vad? De flesta av dagens mp3-spelare enkelt tillåta dig att visa din omhuldade bilder och göra det i färg. Och om du har gjort din forskning om elektroniska partihandel produkter har du listat ut att du kan få videofunktioner också.

Otänkbara för bara några år sedan har mp3-spelare förvandlas till en mångfasetterad tusenkonstnär. Grossist electronic MP3-spelare stenar

No comments:

Post a Comment