Wednesday 18 January 2012

Citroën Dispatch

Citroën har tillverkat en hög kvalitet urval av skåpbilar i decennier nu och området har gått från klarhet till klarhet. Citroën transportbilar förmåga att genomföra stora små, tunga och lätta lastbilar runt Storbritannien innebär att det är en av de populäraste van företag i Storbritannien. Med så många hantverkare med hjälp av skåpbilar varje dag, tar bilarna en misshandel, vilket innebär att, om du investerar i en van, det är bättre att bli tufft nog att göra jobbet varje dag.

Citroën Dispatch van har alltid varit utrustade med teknik, stil och utrymme för lastning sedan de första byggdes redan 1995. Citroën Dispatch van består vanligen av elektronisk fönster, farthållare, förbättrad antispinn, krockkuddar och en justerbar ratt som standard. Aero dynamiska styling och tålig mellanstora kapacitet gör den till den perfekta verktyget fordonet för många företag.

Nya Citroën Dispatch

Den senaste i Citroën Dispatch intervallet verkar vara mycket bättre än sina föregångare eftersom den kan bära mer last, har två takhöjder erbjuder tre olika godsvolymer och ett urval av två axelavstånd. Med andra stora aktörer på marknaden skåpbilar som Renault Trafic, Mercedes-Benz Vito och Volkswagen Transporter kan Citroën Dispatch konkurrera enkelt med följande skåpbilar, speciellt på priset. Citroën Dispatch erbjuder Smartnav satellitnavigering som standard och spårning av fordon för att göra det mer attraktivt.

Inrikesministeriet

I fråga om hur van känns att köra är Dispatch alltid trevligt att sitta i, med en bil-liknande instrumentpanel design. Citroën har försökt svårt att ta många funktioner från sina bilar så många växlar och reglage är mycket lika. Sikten i många skåpbilar kan vara ett problem men detta är verkligen inte fallet med Dispatch med vinge speglar som visar upp tydligt visa runt bilen. Luftkonditionering är inte som standard men det är frivilligt liksom farthållare, uppgraderade ljudsystem och Bluetooth-kompatibilitet.

körbarhet

Med ett antal olika storlek motorer att välja mellan, inklusive 90bhp, 120bhp och 136bhp versioner, det finns definitivt något för alla. Citroën Dispatch 90bhp versionen använder en 1.6HDi motor som är mycket lyhörd när det används för lokal multi-drop fungerar, men inte heller alltför illa när som omfattar hundratals miles per vecka på motorvägen. De andra två versionerna är också bra för lokala släppa av men är också utmärkt på mycket längre resor. Även om van är stort och rymmer stora laster, känns det inte stor att köra och ljudet från van är ganska dämpad.

Sammantaget är Citroën Dispatch en underbar Van i sin klass och rimlig prislapp innebär att det kommer bli en stor hit med många van förare upp och ner Storbritannien. Om du letar efter en billig Citroën Dispatch van besök sedan den nya BuyVansCheaper.co.uk och ta reda på hur deras nya hemsida och erfarna medarbetare kan hitta van åt dig.

No comments:

Post a Comment