Saturday 28 January 2012

Vill ni ha en kombinerade cellens Player Phone Music?

Så du har bestämt dig vill ha en telefon och musikspelare kombineras. Som en vis konsument, utvärdera du vanligtvis bara partihandel mobiltelefoner eftersom du är övertygad om att är det bästa sättet att få den mest ekonomiska alternativet. Vad bör du undersöka eftersom du söka på din mobiltelefon grossist webbplats eller annons?

Först, du bli av med din musikspelare eller lägger du till det? Om du planerar till din musikspelare till förmån för en kombinerad telefon / musikspelare kommer du antagligen en mer avancerad produkt så att du inte ångrar att förlora alla olika funktioner i din musik-enda aktören.

Vill du se till att din helt nya musikmobil fungerar med de ljudfiler som du använder oftast. Att kunna ställa FM-radion är en stor funktion också. Minne är viktig - om du inte håller bara musik utan bilder och sådant, du vill vara säker på att du har tillräckligt med kapacitet eller kan lägga till ett minneskort.

Din grossist mobiltelefon bör också ha grundläggande samtalsfunktioner, såsom TM, trepartssamtal, samtal väntar, nummerpresentation och högtalare. Typiska extras like miniräknare bra att ha.

Ett annat övervägande är stil. Din musik telefon bör uppmärksamma. Du skulle vilja dina vänner vill säga hey, coolt när du vänder öppnar din musik telefon! Din mobiltelefon grossistens lager kommer att erbjuda rikligt val av design. En fråga blir hur mobilen börjar: flip, bild eller bar. Båda har sina fördelar, men för en musiktelefon, du förmodligen vill vakta knappar och skärm, så flip-telefon eller skjut kommer att vara bäst. Annan av dina val kommer att färger och mönster, från flashiga till eleganta. Välj en stil som är uppseendeväckande!

Kan du undersöka en uppsjö av recensioner som kontrasterar all den viktiga information du: pris, funktioner, funktioner, synpunkter användare och expert rekommendationer. Forskning första på internet, kolla med familj, och titta på CNET recensioner eller annan betrodd källa innan du köper partihandel mobiltelefon och musikspelare.

Slutligen, se till att du inte är orolig överge dina musikspelare och förlita sig på en enda spelare med telefon. Så bekvämt som musiken mobilen kan vara, det finns nackdelar med det. Om du är den tjej, som av misstag tappar mobilen i toaletten, förlorar det hela tiden, kör över den på uppfarten, förstrött lagras i kylskåp, är du inte en för en enda enhet! Om din telefon är borta, låtarna går med det! I alla fall om du har både en telefon och en spelare har du en bättre än ens chans att bevara de låtar du älskar så mycket.

No comments:

Post a Comment