Tuesday 17 January 2012

Pengar Online: Direktförsäljning eller publicitet

Vinster tjäna online är inte en illusion. Man kan registrera vinster med den här moderna sättet att tjäna pengar i alla länder, men dessa pengar kommer, vilket i verkliga livet, från direkt försäljning av varor eller tjänster eller genom försäljning publicitet.

När det gäller den första metoden för att tjäna pengar online, saker är tydliga. The comerciant gör en webbsida där han kan visa för världen de varor eller tjänster han kan erbjuda. Från olika källor besökare kommer och surfa på webbsidan, se om de vill köpa någonting och köpa det online om platsen har ett sådant alternativ (de flesta gör) eller gå till det verkliga livet lager av detta bolag och köper därifrån. Kan användaren välja att köpa eller ej utan att vara orolig om att han eller hon kom in en butik och gick ut utan att köpa någonting.

Den andra metoden att tjäna pengar genom via Internet är att sälja reklam eller bättre sagt att sälja webbutrymme där köparen kan visa det önskade publicitet. Saken är att inte alla webbplatser kan sälja utrymme för reklam.

Om du äger en webbplats med ett stort antal besökare (minst ett par tusen i månaden), en webbsida som rankas minst 4 i Google Page ranking och om Google har indexerat för dig en hänsynsfull antal sidor (minst en Några hundra) så du kan sälja till andra web sida på you plats i rödtunga de kan placera sina banners och länkar.

Beror på din webbplats orientering, kan du sälja utrymme för reklam på liknande webbplats, så besökare som klickar på deras länk kommer att göra riktade inspektioner. Till exempel om du äger en webbplats om naturläkemedel, kommer du att kunna sälja utrymme för online-butiker som säljer naturliga produkter eller du kommer att kunna främja en eller fler produkter som faller i denna kategorin. Men om du äger en webbplats som inte har ett domännamn och det är värd gratis, kommer du inte att kunna tjäna pengar på detta sätt. Orsaken är klar "Ingen kommer att betala att annonsera i liten sajt.

No comments:

Post a Comment