Monday 23 January 2012

Förlovning Rings - Köpguide

Diamanter är ädelstenar och därför noggrann forskning krävs innan du köper dem. Inte varje juvelerare bemyndigas att sälja äkta diamanter i ett särskilt intyg behövs för att sälja riktiga diamanter som kostade tusentals dollar. För samma anledning bör du bara köpa diamantringar engagemang om du är säker på att du köper från en pålitlig källa. Det finns vissa parametrar avseende diamanter som kan kontrolleras innan de köper dem, inklusive de fyra C: s. Du kan också kontrollera briljans och glans av diamanter och kontrollerar hur ljusets strålar speglas från deras yta. The diamonique förlovningsringar är precis som diamant men inte riktiga diamanter.

Even om du är bekant med bara grunderna i diamant förståelse, kan du finna en högkvalitativ och värdefull ring med certifierade diamanter. Diamanter består av kolatomer och utvinns ur marken. Tänk på att diamanter i sin ursprungliga form inte används i smycken att göra. De är i stället skära i olika figurer att stärka sin skönhet och briljans. Ju mer ideal cut, desto högre värde i en diamant. Dessutom får diamant i sin rena form har inneslutningar och kommer att behöva poleras. Dessa åtgärder säkerställa en förädlas och bearbetas sten, som makalös i dess kvalitet och kvalitet.

När du köper diamantringar engagemanget, kommer du behöva att ange fyra C: s av diamanter. Dessa egenskaper inkluderar cut, carat, klarhet och färg, och utnyttjas av guldsmeder till grad olika typer av diamanter. Den perfekt skurna det ett, som bygger på den bästa andelen av briljans och dispersion. Sådan sänkning kallas AGS 0 eller AGS trippel noll på tekniska faktorer. If Diamond Cut är något annat än perfekt skurna, kommer du att märka en kraftig förändring i sin briljans. Andra än idealisk, fina, grunda och djupa skär också är vanligt förekommande i hela världen.

Om du letar efter en runda diamant, måste du specificera dess bidrag i bitar, vilket motsvarar en perfekt skurna. Tydlighet refererar till de brister eller inneslutningar som genuina diamanter innehåller. Storleken och synliggöra dessa inneslutningar avgör klarheten i diamanten förlovningsringar. Diamond tydligare betyg inkluderar Flawless, Internt Flawless, Mycket obetydligt ingår, obetydligt ingår, Något ingår, och tas med. Om du har kan hitta VVS och VS betyg, vara säker på att du har hittat bra kvalitet diamanterna. These inneslutningar används också som ett sätt att skilja mellan två diamanter. De kan ses som fingeravtryck av diamanter.

Den tredje egenskapen, som kallas färg, används att identifiera diamanter bygger på närvaron eller frånvaron av färg i en färglös eller vit diamant. De mer färglös en diamant är, desto mer värde. Olika Betygskriterier för diamant färg inkluderar färglös, nära färglös, svagt gul, mycket ljus gul och ljusgul. Färglös diamanter ges kvaliteter av D, E och F, och är den mest värdefulla diamanter i hela världen. Nära färglösa diamanterna också är vackra och reflektera ljus briljant, men de är inte lika värdefulla som verkligen färglös diamant.

Slutligen bör du kontrollera karat vikten av alla diamanter som används i engagemang ringar innan du köper en. En karat lika med 200 milligram och större diamanterna har mer värde än de mindre. Stora diamanter är också sällsynta, men det spelar egentligen ingen roll vilken storlek på en diamant föredrar. Ett femte C, känd som certifikat, har nyligen lagts till de betygskriterier av diamanter grund av dess betydelse. Ett sådant intyg är också känd som en gradering rapport och den listar ner de egenskaper som kännetecknar äkta diamant. Utan ett intyg kommer en diamant som inte anses vara äkta.

No comments:

Post a Comment