Saturday 28 January 2012

NEJ HDTV? Spela dina spel på en LCD datorskärm!

Så, har du en high-end gaming konsolen som en PlayStation 3 eller en Xbox 360. Som tur skulle ha det, behöver du inte en plasma-TV, HDTV eller en riktigt stor LCD-TV i vardagsrummet. Vad bra är det att spela visuellt spektakulära spel som Assassins Creed, eller Bayonetta om en enkel låg-end kinesiska CRT TV med gamla RCA-ingångar? Den höga grafik kommer sluta se ut som något från en PS2. Den enkla och enkel lösning? Spela upp dem på en datorskärm, speciellt en widescreen LCD-skärm med HDMI eller DVI-ingångar. Om du redan har en LCD-bildskärm med HDMI eller DVI-ingångar, då kan du göra det dubbla sina uppgifter genom att fungera som en utmärkt skärm för dig spel system. Allt du behöver är en HDMI-eller DVI-kabel och du är redo. Kringutrustning säljs för både PlayStation 3 och Xbox 360 just för detta ändamål. HDMI-kablar inte kommer levereras med nyare Xbox 360 och säljs separat, eftersom Microsoft vill att krama varenda krona ur fickan bara att njuta av din Xbox och att få online för att Xbox Live-upplevelsen. Och, inte vissa spel inte riktigt spela bra på en PS3 om du inte spela dem på en LCD TV eller LCD-monitorn.

LCD-skärmar är perfekt du spelar spel, och med bättre än detta på en plasma-tv. Spel är ökända skärmupplöst ghosting eller bränning i (lämnar en spöklika efter bild på skärmen) och plasma-TV är mycket benägna att detta missförhållande. Ett 24 LCD-skärmen är allt man behöver och är mycket billigare än en LCD TV i samma storlek. Dessutom får du använda samma bildskärmen på din dator som även är perfekt för att visa de senaste vansinne folk laddar upp på YouTube eller tittar på en HD-film på Megavideo. Och när du arbetar, du kommer inte anstränga ögonen att göra ett kalkylblad också.

Med tillkomsten av LED och OLED-skärmar, är priset på LCD-skärmar på väg ner till nivåer råd med nästan alla. Ett riktigt billig 24 monitor kommer att hämta cirka 200 dollar och för det högre-märkta modeller (som de av Samsung), priset ligger runt 250 dollar. Så vad väntar d

Dennis Ogilvie är grundare av 1staudiovisual TV, online shopping för hdtv, OLED-TV, elektronik och produkter teknik. Besök hans hemsida för att hitta bra erbjudanden på LCD-tv, även användbar information och tips för att köpa elektronik och teknologiska produkter online.

No comments:

Post a Comment