Sunday 22 January 2012

Allt om Gas Pressure Cleaning Machines

Gasdrivna maskiner erbjuder många fördelar jämfört med andra typer av maskiner. Samtidigt El-drivna system är bättre för vissa rengöringsuppgifter. Följande är en översikt av gas högtryckstvättar, deras fördelar och nackdelar.

Kategorier av Pressure Cleaning Machines

En högtryckstvätt klassificeras i många typer, däribland en vatten högtryckstvätt, ånga högtryckstvätt, tre-läge städmaskin, industri högtryckstvätt och mycket mer. Dessa klassificeringar bygger på funktioner och produktion av maskinerna.

Ett vatten högtryckstvätt ger kallt vatten och / eller varmvatten produktion. Ett ånga högtryckstvätten, å andra sidan ger ångutsläpp vid en temperatur på upp till 330 ° C. Så höga temperaturer som ångtvättar påtryckningar från resten i form av rengöring makt, som ånga snabbt löser även de mest envisa, härdat insättningar. Tre-läge tryck städmaskiner, det bästa alternativet för en rad tillämpningar, tillhandahålla alla tre typer av produktion - kallt vatten, varmt vatten och ånga.

Ett annat sätt att klassificera en högtryckstvätt bygger på kraftkälla maskin. Top leverantörer erbjuder gas, propan, diesel, och eldrivna högtryckstvättar. Varje som ger deras egna fördelar. Till exempel, elektriska system är ofta idealiska för inomhusbruk som elektricitet är lättillgänglig och dessa maskiner inte genererar avgaser. Fördelar med gasdrivna system granskas i nästa avsnitt.

Fördelar av gas under tryck Cleaning Machines

Den största fördelen med rengöring gastryck maskiner är att de kan användas såväl inomhus som utomhus. Även gassystem ger upphov till avgaser, kan maskinen placeras utomhus. Operatören kan då använda ytterligare slanglängder att nå inomhus. I själva verket största leverantörerna erbjuder ytterligare längder tryck slang upp till 100-200 m

Annan fördel med högtryckstvättar som använder bensin som strömkälla är att de är bärbara. Oavsett om de använder hjul, monterat eller lastbil monterad konfigurationer, dessa maskiner är ofta mer portabel än deras eldrivna motsvarigheter eftersom de inte kräver användning i närheten av en källa till elektricitet.

Elektriska högtryckstvätt är bärbara, liksom. Gör dock måste ha en källa till elektricitet i närheten dem obekväma alternativ för mobila rengöringsuppgifter utomhus.

Använder brickor gastryck

Man kan använda brickorna gastrycket på mestadels alla hårda ytrengöring program, så länge ytan tål kraven på högt tryck nivåer. Tryck rengöringsmedel ett måste för kommersiell och industriell rengöring jobb. Övriga maskiner för rengöring inte kan matcha torrdammsugare i termer av makt och rengöring effektivitet.

Några av de vanliga användningsområdena för gasrenare trycket är följande:; Industriella Avfettning; Cleaning Agricultural Equipment; Cleaning parker, Trottoarer, och vägarna; rengöring av stora Byggnader och industriområden, Limitations av Gas Högtryckstvättar

Dessa tryck brickor är inte utan begränsningar. Den största begränsningen av dessa maskiner är avgasröret produktioner. Om maskiner används för en inomhus rengöring ansökan, avgaserna kan skapa en icke-felsäkert inomhusmiljö. Annan bieffekt är bullerstörningar, då gastrycket lokalvårdare fungera vid högre ljudnivåer än elektriska drivenheter.

No comments:

Post a Comment