Saturday 14 January 2012

Nokia N96 - Njut TV Hålls i handen!

Med stigande konkurrens inom den mobila industrin kommer alla de stora märkena försöker tillverka produkter med smarta innovativa funktioner i dem. Nokia N96 är ett sådant gadget som tillverkas av Nokia mobil jätte, att locka telefonanvändare att köpa sin produkt.

Bland alla av Nokia mobiltelefoner, här telefonen har fyllda med massor av avancerade attraktiva funktioner i den. Utseende är en av de funktioner som finns i telefonen. Den kommer med en stor LCD skärm på 2,8 inches som utnyttjar 16 M färger ge en mycket attraktiv display. Nokia-telefonen åtgärder 103 mm lång, 55 mm i bredd och 18 mm djup. Också Nokia N96 har en tyngd på 125 GM som gör det lätt nog så att bära den i handen. Tillsammans med dessa mätningar av gadgeten, det finns också närvaron av ett internt minne på 16 GB. Därutöver kan lagring utrymme ökas genom microSD-kort upp till 8 GB som kan föras in i kortplatsen ges i N96 när den interna lagring konstaterades vara bristfälliga.

A 5 MP camera of Carl Zeiss optics is in provided gadgeten. Denna kamera av Nokia Telefonen har också autofokus funktionen genom vilken man blir lätt fokusering av motivet. Ovanpå detta är det lysdiodblixt närvarande som kan hjälpa dig att få en kick, även i svagt ljus. Nu, om du bär N96 behöver du inte oroa dig för det omgivande ljuset. Denna kamera kan även spela in video för dig. Förekomsten av sekundära kamera möjliggör video ringer, i vilken du njuta live video av den person du talar med.

Bekväma surfar medföljer gadget eftersom det också har en snabb Internet funktioner i det. Klass 32 GPRS, klass 32 EDGE med HSCSD-funktionen hjälper dig att bläddra igenom på webben världen med största möjliga komfort. Dessutom är stödet för trådlösa funktionen sätta trådlösa nätverket i Nokia N96. Bluetooth och USB hjälpa till att få foder från andra telefoner. Inte Endast telefoner, men också de olika stationära och bärbara datorer kan överföra sina tyger eller från telefonen.

Meddelandefunktioner som stöds här omfattar stöd för SMS, MMS, e-post och snabbmeddelanden. Med den speciella Instant Messaging, kan en chatt också med sin online släkt och vänner. FM-radion är någonting att erbjuda bra underhållning helt enkelt genom radioprogram. Eftersom radioprogram tillgängliga i tjugo timmar, blir Nokia N96 en runda dygnet underhållningen sak. Inbyggd spel höja gränserna för underhållning. Om inbyggd dem har visat sig vara mindre, kan du alltid få fler av dem via Internet.

Underhållning är återigen tas om hand som gadget också har den DVB-H-teknologi genom vilken man kan njuta av direktsänd TV. Detta är den mest intressanta funktionen för en telefon och så telefonen kan kallas att vara den mest intressanta telefonen. Live TV är inte det enda sättet att njuta av musik eller video, men det finns fler liknande underhållande funktioner finns här.

Widget är också utrustad med en musikspelare och videospelare som kan spela nästan alla former av låtar och videor respektive. Dessutom låter det finns GPS med Nokia Maps aldrig förlorar du ditt sätt. De finns alltid tillgänglig för dig till den rätta vägen. Dessutom dokumentet betraktaren och push to talk är nya funktioner genom vilken man kan redigera alla typer av dokument och använda som walkie talkie respektive.

Standard batteri, Li-Ion 950 mAh (BL-5F) som finns i Nokia N96 erbjuder en taltid stöd för upp till 2 timmar 36 minuter och spela musik till stöd för upp till 14 timmar.

No comments:

Post a Comment