Monday 23 January 2012

Hur säljer jag en punkt på eBay - Hur Sälj din första punkt på eBay

Sälja din första punkten på eBay är mycket enkelt eftersom eBay systemet är uppbyggt att vara användarvänliga. Du gör din listningen av fortskrider genom olika skärmar då du får klara uppmanas att lägga informationen. Du behöver inte att du kommer att utelämna en viktig bit information, om du försöker att gå vidare till nästa skärm utan att slutföra alla obligatoriska områden, kommer systemet att tala om vad du måste utföra för att gå vidare. Följande är svaret på hur jag säljer ett objekt på eBay i 7 enkla steg.

1. Registrera dig för medlemskap i eBay. Om du inte har en PayPal-konto bör du öppna en som PayPal är den betalningsmetod föredras för eBay transaktion. Ett PayPal-konto är gratis att öppna och erbjuder det bekvämaste sättet att godta betalning för allt du säljer på nätet.

2. Läs reglerna för säljare. De flesta reglerna är enkla (t.ex. inte försöker sälja artiklar olagligt) och inte på något sätt betungande. Det finns även en hel del regler som bara gäller affärer säljare, så du kan ignorera dem.

3. Få ditt objekt redo. Kontrollera om ditt objekt behöver städa upp innan du tar ett foto. Om du säljer kläder ge den en tvätt om den behöver fräschas upp efter lagring och hänga ökade plagg i ett par timmar så att rynkor få en chans att hoppa av. Kontrollera artikeln för eventuella skador eller slitage. Anteckna några mätningar som du tänker inkludera i eBay-listan.

4. Ta ett foto av objektet du vill sälja. Du kan erbjuda artiklar för försäljning utan bilder men det kraftigt minskar dina chanser att göra en försäljning; människor gillar att se vad de köper. Med bra bilder är enkelt med en digitalkamera. Få den tydligaste bilden du kan och överföra den till din PC.

5. Sortera ut lämpliga förpackningar. Förpackningen måste vara tillräcklig att skydda objektet men överdriv inte och ådra sig onödiga portokostnader. Väg ditt objekt med förpackningen. Du kommer att behöva uppge pris du debiterar för frakt när du listar ditt objekt på eBay. Det är mycket viktigt att det belopp du anger är korrekt, du kan inte be dina köpare att betala extra när auktionen slutar om du RÄKNA portot.

6. Kontrollera frakt. Du kan få information om porto priser. Om du säljer en tung eller särskilt ömtåliga eller dyrbara objekt, bör du överväga att använda en specialist kurir. I fråga av mycket tunga artiklar, kan du ange på eBay-listan och som köparen måste ordna insamling.

7. Loggar du in på eBay och välja lämpliga kategori för att sälja ditt objekt. Följa varje de steg som krävs att sälja ett objekt på eBay system. När du kommer till beskrivningen skriver i en helt korrekt beskrivning och, om posten har några brister, peka ut dem. Måste du vara helt ärlig om skicket på objektet, annars du köparen har möjlighet att öppna en tvist och begära ersättning från PayPal.

Det är det korta svaret på Hur gör jag säljer ett objekt på eBay.

No comments:

Post a Comment