Monday 30 January 2012

Hip Hop Urban Kläder

Om man ser på gatorna nu dagar hittar du ett antal människor bär hip hop kläder formgivare. Detta har blivit ett mycket populärt trend tack vare rap artister som P. Diddy, 50 Cent och Jay-Z. Dessa artister äger alla sina egna kläder linjer P. Diddy äger Sean Jean, 50 Cent äger G-Unit och Jay-Z egen Rocawear. Inte bara har dessa musiker gjort kläder populära hip hop kulturen har också kommit långt och hjälpt till att städerna slitage mode av idag. Så länge som hiphop fortsätter sin popularitet kläderna kommer också att fortsätta att vara mycket populärt.

Hip hop inledde sin trend i sent 70-tal med folk som DJ Kool Herk, gudfadern av hip hop. Förutom Herk, Run DMC som bar träningsoveraller och stora halsband guld har också haft ett inflytande. Idag kommer du att inte se bara skor och halsband men grill, klockor och hattar all hänför sig till hip hop urbana kläder.

Dessutom, tröjor eller tröjor med kapuschong är också ett mycket populär typ av kläder som har burits av hiphop publiken. Jeans har slitits säckiga grund med mycket av de andra hip hop mode större desto bättre.

Om du letar efter hiphop växel Jag föreslår att läsa recensioner för att hitta de bästa webbplatserna för dina pengar. Hittar en webbplats som hänföres till endast hip hop eftersom jag har hittat dessa är de bästa platserna för recensioner. De kommer att ge dig sina åsikter om huruvida webbplatsen är välrenommerade, alla problem de haft samt en mängd andra saker. Det finns hundratals sajter på Internet som säljer kläder hip hop och om du har tid kan du försöka hitta den bästa sådana, men jag skulle starkt rekommendera dig att hitta en Recensioner Site.

No comments:

Post a Comment