Thursday 12 January 2012

Nokia 5800 Priser låg men det är en Candy telefon

Nokia de ledande mobiltelefontillverkare verkstadsföretag i hela världen har ytterligare fått beröm för att göra en ny extra mobiltelefon. Och det är Nokia 5800 XpressMusic. Denna produkt definierar ett nytt sätt att lyssna på musik.

Annat Nokia 5.800 låga priser på mobilmarknaden har det blivit en prisvärd telefon som levererar de flesta av de senaste mobila tekniken. Fastän telefonens har flera kommunikationsfunktioner det har en måttlig storlek. Detta kan också bevittnas av ett lämpligt mått som är 111 x 51,7 x 15,5 mm, 83cc. Nokia har tagit fram denna gadget på minst vikt på 109 gram. Så dess mått och vikt gör den till en sexig mobiltelefon.

This gunga Telefonen har en 3,2 megapixel-kamera som erbjuder en upplösning på 2048 x 1536 bildpunkter. Dessutom, den kommer med Carl Zeiss-optik åtföljas av lysdiod blixt och autofokus funktionen. Dessutom stöder den här telefonen båda 2G och 3G-nät.

Dessa dagar mobiltelefoner är utformade på ett sådant sätt att den kan överföra data till andra mobiltelefoner på ett snabbare sätt. Nokia 5800 XpressMusic är utrustad med både Bluetooth och USB vilket ger användaren möjlighet att överföra data till andra enheter som är kompatibla med Bluetooth och USB.

Denna Nokia 5800 priser i låga området är mycket talas i många gadget kommentarer speciellt om dess otroliga underhållning funktioner. Numera har folk blivit anhöriga på mobiltelefoner för godkänd fritiden. Faktum är att dessa prylar hjälp många människor med att utnyttja fritiden på ett spännande sätt. Detta godis mobiltelefon kommer i tre färger nämligen svart, röd och blå. Så entusiastisk köpare har full frihet att välja detta sofistikerade mobiltelefon i någon av dessa spännande färger.

Den passningstid Nokia 5800 XpressMusic är 406 timmar och dess taltid varar i cirka 8 timmar 45 minuter. Å andra sidan kan musiklyssnare avnjuta sina favoritlåtar upp till 35 timmar. Detta är en stor fördel som kan utövas av ägarna till denna elit Nokia 5800 priser gadget.

No comments:

Post a Comment