Wednesday 25 January 2012

Tips att köpa Salwar Kameez Online

Salwar kameez går tillbaka till 12-talet, från tiden för islamiska Turk-iranska regeln som sedan följdes av Moghul riket i området som nu kallas som Indien, Pakistan och Bangladesh.

Under seklets salwar kameez vet också som shalwar Kameez har utvecklats själv i många Stil och nedskärningar. Innan du börjar online shopping för salwar kameez det första man måste göra är att välja mellan de olika stilarna på marknaden ut som vanliga är:

Indo - västra salwar kameez - Under de år som salwar kameez sig ur sin traditionella klädsel bild till mer av ett modernt utseende efter Europeiska stil blandningen började bli känt som indo västra salwar kameez som behållit sin traditionellt utseende men fram med ett mer modernt synsätt efter den västerländska kulturen. Till exempel ett indo västra salwar kameez att vara kortare i längden från knäet området med djupare ringning och ärm mindre kameez.

Casual Salwar kameez - På grund av sin höga nivå av komfort bär salwar kameez var att föredra då det dagliga slitage klä sig som somrarna är mycket varma i regionen att röra nästan 50 grader C. Inte bara det att det är lätt och snabbt att bära jämfört med andra traditionell klädsel som sari. På grund av hög produktion av bomull i regionen och dess slitstyrka på somrarna flesta casual dagliga slitage salwar kameez görs i bomull.

Fest och bröllop Salwar kameez - Dessa salwar kameez har mer av broderier, paljett och sten runt halsen och andra områden i kameez och salwar. De föredragna Tyget är lugnt rinnande väv som kan georgette, chiffong har siden etc. Många indiska och pakistanska Designers designa olika nedskärningar och konstruktioner av salwar kameez se sitt stora behov och på grund av sin höga prissättning.

Tryckt Salwar Kameez - Dessa kallas Tryckt salwar kameez som de är maskinen eller digitala tryckt på alla typer av tyg. Konstruktionen innehåller blommor till polka dot till andra utskrifter. Such salwar kameez är normalt bärs på daglig basis som de som prisvärda. The motivet på den prints också hålla att förändra per säsong och fashion.

Churidar Kurta - churidar Kurta är ett organ kramar salwar som är tätt grep till det organ som en strumpa och är väldigt smal runt ankeln området. Formen ger det en väldigt feminin utseende. The Kurta är en kraglös eller mandarin krage övre slitage liknar en topp men längre i längd nedanför midjan.

För att köpa salwar kameez för det dagliga slitage eller fritidskläder de bästa Salwar kostym att köpa skulle vara i bomull med liten brodyr på det. Du kan välja mellan olika stilar inklusive salwar kameez med Tie & Die verkan, churidar och nacken. Dessa dräkter normalt bör prissättas mellan 12 US $ US $ 25. Eftersom bomull är en sommarklänning material du kan också välja shalwar kameez i georgette material för vintrar. En ledig Georgette Salwar Kameez kommer i intervallet USD 20 till USD 50. Det har vanligen arbetar på av Paljett Stone eller brodyr på nacken raden lägre regionen Kameez och salwar ändar.

Om du är en brud eller gå till ett bröllop funktionen eller partens salwar kameez att välja är den som Paljett, sten och brodera hela kameez och på ändarna av salwar. Du kan även välja churidar också känd som chudidar istället för salwar eftersom det gör att du ser smalare och mer elegant. Priset rad av dessa salwar passar bör vara cirka US50 till US150. Kan du välja mellan olika nedskärningar och design. Normalt för dessa företräde ges för färger som rött, svart, blå och rosa.

Föremål av onlineförsäljning säljer Salwar kameez i olika storlek alternativ inklusive små, medelstora och stora men det bästa alternativet skulle vara att gå för en skräddarsydd order online som är anpassad enligt du din kroppsstorlek och mätningar.

Det finns många online-butiker som erbjuder rabatter upp till 80% för salwar kameez där du kan köpa denna indiska kläder till ett bra fyndpris. En av onlinebutikerna har den senaste salwar kameez mönster är Indien Fashion Expo där folk köper salwar kameez online på rabatterade priser.

No comments:

Post a Comment