Sunday 15 January 2012

Nokia 6300: Embedded med sofistikerade Multimediefunktioner

Den mobila sektorn är översvämmad med stort antal mobila telefoner. Nu för tiden varje företag försöker sitt bästa att erbjuda variation till användarna. Nokia förblir alltid i god böcker av mobila användare som design högkvalitativa enheter. Den här gången kommer med Nokia 6300 är packad med intressant funktioner. Det är en snygg smart telefon väger 91 gram och de åtgärder 11.7mm djupt, 106.4mm lång och 43.6mm bred dimensioner.

Denna lätta mobiltelefonen kommer med bra batteri backup. Den är försedd med laddningsbara standard BL-4C. Det stödja taltid på tre timmar och trettio minuter och standby-tid på 348 timmar. De två tums TFT färgade skärmar sexton miljoner färger med upplösning på 240 X 320 pixlar. En individ har en hel del alternativ i samband med färgkombination. Det finns i många lockande färger som vitt med silver, svart, röd med silver och silver.

Det omfattar interna minne som 7,8 megabytes vilket är ytterligare utbyggbart upp till två giga byte genom microSD-kort. Denna nya Nokia-telefonen innehåller många elegant funktioner, men här smarta Telefonen levereras med 2G-teknik. Den avancerade teknik som EDGE och GPRS öka dataöverföringshastighet på upp till tre ggr snabbare. Dessa tekniker är faktiskt uppfyller tredjedel generation krav upp till en viss grad.

Det tillåter användare att surfa WAP 2.0 Internet fungerar på tri band gsm-nätet. Genom att koppla USB och Bluetooth kan massor av filer överförs från Nokia 6300 till andra kompatibla enheter. Den innehåller funktioner som Push-to-talk, Visual Radio, video streaming, nedladdningsbara polyfoniska och MP3-ringsignaler. Bortsett från detta kommer med handsfree-högtalaren som tillåter användaren att prata utan att behöva hålla luren.

Handenheten är inbäddade med olika häpnadsväckande multimedia funktioner. Mobiltelefonen ägaren kan njuta av favoritlåtar enkelt spela den i musikspelaren. I denna kan användaren kommunicera med nära och kära med hjälp av olika meddelandefunktioner. Man kan sända bilder och videoklipp med hjälp av MMS-tjänsten. Vidare kan SMS användas för enkla SMS. Denna mobiltelefon kommer med e-post och snabbmeddelanden egenskaper. I denna vackra looking telefonen kan användaren ställa in vilken radiostation som helst genom inbyggda stereo FM-radio med RDS-nätet.

Den har inbyggd två megapixel kamera med åtta gånger digital zoom och sökare säkerställer högkvalitativa bilder. Den mobila användaren kan njuta av inspelade videoklipp i video-spelare. Det är ganska användare friendly gizmo och verkligen uppskattat av mobila användare. Nokia 6300 finns i rostfritt fast bar form packad med många sinne blåser funktioner. Säker, luren kommer spänningen ditt sinne med spänning.

No comments:

Post a Comment