Thursday 26 January 2012

Varför Cubic Zirconia Hängen?

Traditionellt har den finaste smycken i pärlor och diamanter, med andra sten vara billig och oönskade. Lyckligtvis tiderna har förändrats och smycken är mer av ett mode uttalande än ett av status nuförtiden. Människor är mer benägna att söka för samtida smycken att emulera kändis trender eller att låta sin personlighet lysa igenom på ett sätt kan det inte med vanligt och traditionella smycken. Allt detta innebär att det har skett en enorm ökning i popularitet cubic zirconia hängen, armband och örhängen.

Skönheten i cubic zirconia hängen är att de kommer i en mängd former, färger och mönster. Det faktum att stenen är mycket billigare än diamanter innebär att de är mer tillgängliga för och kommande smycken formgivare, vilket innebär att konsumenten har fördelen att dra fördel av nya och innovativa design av unga smycken beslutsfattare.

Det faktum att stenen är billigt har inneburit att den säljs i en mycket större variation av butiker. Inte längre är guldsmeder den enda plats kan du köpa vackra smycken, men modekedjor även lager cubic zirconia hängen, örhängen och tillbehör.

En sista anledning att cubic zirconia berlocker allt anses mer önskvärt är ur etisk synvinkel. Det har varit mycket täckning i media under senare år om blod diamanter. Dessa diamanter som bryts i krigshärjade områden och sålts vidare till fond krigsherrar, vapen och våld. Många kändisar inklusive Jamie Foxx har skytt berömda diamanter och valde cubic zirconia istället.

Sammantaget alltså en cubic zirkonia hänge, örhänge eller armband kommer sannolikt att kosta significantly mindre än sin diamantverksamhet motsvarighet, och erbjöd sig fördelarna med ett större utbud av design och kommer med garanti att ethically köps (då den tillverkas i ett labb) .

No comments:

Post a Comment