Wednesday 25 January 2012

Nokia 6600 Slide - bäst för alla

Köpa en telefon som är lämplig för alla typer av användare och alla typer av arbete, är prioriteringen av alla i detta scenario. Nokia har alltid fram ett sådant slag av prylar att tillgodose användarnas behövs. Som kan motiveras med att nämna några av de senaste Nokia-telefoner nämligen Nokia N95, Nokia E60 och Nokia 6600 Slide. En vanlig sak bland dessa prylar är att alla dessa kan användas för både personliga och yrkesmässiga ändamål.

Nokia N95 är en av de stora enheter som kommer utrustad med 5 MP kamera, fantastisk musikspelare och webbläsare. Denna telefon kan vara bäst för musikälskare på grund av sin melodiska ljudkvalitet. Mer musik upplevelse stöttas av sin ljudutgång 3,5 mm-uttag.

Annan senaste versionen av Nokia telefonen är Nokia E60 beskriver sig själv som en allround luren. Detta sofistikerade modell av Nokia har underbara inbyggd TFT 16 miljoner display färgade skärmen, användargränssnittet, operativsystemet Symbian och en bra webbläsare. Business användare föredrar i huvudsak denna enhet på grund av dess effektiva kontor dokument redaktör.

Nu kommer vi att diskutera innovativa funktioner i Nokia 6600 Slide. Denna smarta telefonen består av avancerade sätt att hålla kontakten med hela världen. Det skulle vara riktigt trevligt känsla för användarna att få underhållning med underhållnings funktioner i enheten. Den inbyggda musikspelaren kan roa sin lyssnare med stöd av senaste musiken format som AAC, eAAC +, MP3, MP4 och WMA. Ett FM Radio är ett annat nöje möjlighet att fånga roliga. Videon format som MPEG4, H.264, H.263 och 3GPP stöds av mediespelaren i denna telefon. Standarden 1000 mAh batteri som ger dig taltid på 3 timmar i GSM-nätet och 4 timmar i WCDMA-nät. Tidsangivelsen är cirka 240 timmar. Så man inte är skyldig att hålla telefon laddare hela tiden.

Anslutbarhet inslag i någon enhet kallas som intelligens delen. Gadgeten har en behörig webbläsare för att komma åt internet efter behag. Det kan försäkra dig att få någon form av information via Internet. Andra enastående funktioner i handkontrollen är 3,15 kamera med videosamtal funktionen, Photocall anläggning, Nokia Maps, röstmemo och många fler. Dessutom kan man också ladda ner bakgrundsbilder, skärmsläckare, spel och ringsignaler med Internet anläggningen. Med tanke på alla dessa attribut på Nokia 6600 Slide, skulle det vara bäst att föra denna reglaget telefon i bruk för att uppleva dess olika applikationer.

No comments:

Post a Comment