Monday 23 January 2012

Använda Power av ånga till bilrekonditionering

Före tillkomsten av specialiserade bilrekonditionering ånga maskiner, individer samt bil företag tvätta hade att välja mellan två inte-så-bra rengöringsmedel - torr ångtvättar och traditionella högtryckstvättar. Låt oss ta en titt på till att dessa två alternativ inte är det bästa bilrekonditionering lösningar.

Huvudfrågan med torr ånga rengöringsmedel är att de inte är kraftfulla nog att ta bort härdad smuts och fett på fordonets yta. This finns tillräckligt med rengörande makt tillskrivs lågt tryck på upp till hundra PSI samt lågt innehåll av moisture (only ca 5%) i vaporized steam. Detta kräver användare att ständigt Torka fordonet yta. Denna process utgör en risk för repor på ytan.

Låt oss nu flytta över till nackdelarna med traditionella högtryckstvättar används i bilrekonditionering. Den viktigaste frågan med dessa tryck rengöring maskiner som de har ett högt flöde, allt från 2 till 7 GPM. Det resulterar i slöseri med vatten och en ökad möjlighet till EPA böter. För att korrigera detta, är bilrekonditionering organ ofta tvingas inrätta system vatten fånga. Jämförelsevis är det mest omfattande skador som orsakas av konventionell högtryckstvätt att höga flöden och nivåer tryck som faktiskt kan skada en bil målad utsida.

Så, finns det ett effektivt bilrekonditionering lösning som inte har sådana nackdelar och ändå erbjuder thorough resultat? Svaret är ja - ånga biltvätt system. Dessa maskiner är väsentliga högtryckstvätt är speciellt avsedd för auto detailers. Så avancerad bil tvättmaskin från topp leverantörer kombinerar ett lågt flöde på 0,5 gpm, måttliga nivåer tryck och hög temperatur att generera extraordinära rengöringsförmåga som städar fordon ytor utan att orsaka skada.

När det gäller frågan om tryck, dessa mobila bilrekonditionering system har lägre tryck halter än konventionell högtryckstvättar Ännu högre nivå än ånga rengöringsmedel. Detta innebär att du får rätt bilrekonditionering tryck på ca 1000-1500 PSI att ta bort smuts och förebygga skador på din bil. När denna trycknivå är kopplat till makt överhettad ånga upp till 300 º F, du får den perfekta bilrekonditionering maskin att spränga bort smuts, lera, olja, fett, jord, buggar, kåda, tjära och massor av andra avlagringar att marknadsmeka utseendet på din bil. Vad mer kan du använda och med detta ångtryck tvättutrustning att smälta is och snö under de kyliga vintermånaderna.

Jämfört med traditionella tryck tvättmaskiner, avancerade bilrekonditionering ångtvättar har lägre flöden av ungefär 0,5 l / min - en flödet som är effektiv för rengöring men inte tillräckligt hög att orsaka skador på fordonet ytan. The maskiner kan safely användas på nästan alla fordonstyper ytor som exteriörer, glas, hjul och motorer. Viktigast dessa bilrekonditionering system klarar av att upprätthålla en konstant temperatur och tryck även vid lång användning.

No comments:

Post a Comment