Tuesday 17 January 2012

Lyssna Favourite Songs med Apple iPod

Vetenskapen har blomstrat marknaden med massor av prylar som egentligen bortom vår fantasi. Om man är galen för musik och letar efter något gott. I så fall är Apple iPod det bästa alternativet. Det är en perfekt källa till underhållning som kan verkligen Spännande användare sinnet med spänning. Detta företag är ganska populär för sina bärbara musikspelare. Detta varumärke handlar i många typer av iPods vilket kan kategoriseras som Blanda, nano, classic och Touch. Alla dessa är fantastiska prylar som verkligen skapar sensation bland musiken älskare. Dessa MP3 är laddade med massor av innovativa funktioner. Nedan är några egenskaper för Apple bärbara musikspelare är diskuteras i korthet.

The Touch iPod är en fantastisk touchsceen enhet. Den väger 115 gram. Dessutom åtgärder den 110 mm i längd x 61,8 mm i bredd x 8,5 mm djup i dimensioner. Den har 3,5 inches pekskärm multi-touch display. Så kan man använda det bara av en enda knapptryckning. Bortsett från alla omfattar den minne av 8GB, 16GB eller 32GB flash-enhet. Därför kan användaren lagra så mycket data som möjligt. Den här gadgeten sitter med standard laddningsbart batteri som ger bra batteritid. Det kommer med musikuppspelning tid av 36 timmar och videouppspelning på 6 timmar.

Classic iPod är en grym musikspelare. Den här enheten väger 140 gram (140 gram). Den mäter 103,5 x 61,8 x 10.5 mm i dimension respektive. Den har brett 2.5 inches LCD-skärm färgade skärmen. Bortsett från allt kommer den här gadgeten med massiva minnet av 160 GB hårddisk genom vilken man kan spara 40000 låtar och 25000 kan visas bilderna. Dessutom är den utrustad med litium-jon-batteri som stöder upp till 36 timmar musikuppspelning och 6 timmar video uppspelning vid full laddning.

Nano ipods är en elegant enhet som kommer med klickhjulet. Med detta kan användaren använda den lätt utan krångel. Denna MP3-väger gram 36,8. Den mäter 3,6 x 1,5 x 0,24 inches i dimensioner respektive. Bortsett från allt, är detta bärbara liten gadget finns i massor av öga catchy färger. Dessutom har man 2 inches LCD färgad skärm med LED-bakgrundsbelysning. Det inbyggda standard batteri som stöder tid musikuppspelning på 24 timmar och videouppspelning tid upp till 4 tim. It består internt minne på 8 GB eller 16 GB flash-enhet. Så kan en individ lagra upp till 2.000 eller 4.000 låtar, 8 timmar eller 16 timmar video och 7.000 eller 14 tusen photos.

Å andra sidan är Shuffle iPod en härlig letar bärbar musikspelare. Den totala storleken av denna gadget är helt lätt. Så få det lätt får plats i en s handflata. Denna apparat åtgärder 45,2 mm i höjd med 17,5 mm i bredd med 7,8 mm djupt i dimensioner. Denna lätta MP3 kommer med röst över kit som stödjer 20 olika språk. With häpnadsväckande inslag berättar name av spellistan etc. Bortsett från alla, det kommer med minne på 2GB eller 4GB flash-enhet som innebär att den kan innehålla upp till 500 eller 1.000 låtar.

Alla ovanstående diskuteras lilla bärbara musikspelare kommer med iTunes-programmet. This funktionen gör dem mer intressanta i sig. Apple iPod är mycket efterfrågade bland alla de användare som galna för musik. Med hjälp för dessa enheter, kan en individ ladda ner samt ladda upp massor av låtar via USB-kabel. Dessa kommer med många extra tillbehör som hörlurar och många fler.

No comments:

Post a Comment