Thursday 19 January 2012

Jeepen Bikini Tops, Har du Val

Från oktober till maj måste du täcka upp men när maj rullar runt det är tid att kasta försiktighet till vinden och sätter på din Bikini, det är ditt Jeep Bikini Top! Utgången av våren kommer under sommaren känner och du vet att du kan ha den utomhus igen. Du och din jeep har utstått de svala månaderna och nu är det Bikini Top tid, men vet du att du har alternativ? Oavsett om du har en hardtop eller en mjuk topp för din Jeep Man kan trimma bort den och ge din Jeep en ny look inför sommaren.

Let's talk Bikini Top alternativ, så att du har Bikini Top, Safari Top, Duster och Windjammer alternativ. Vad betyder allt detta för dig? Det bör finnas tre helt du bör överväga för din Jeep Top och de är Bestop, Pavement Ends och Rugged Ridge. Dessa tre företag är dedikerade till högkvalitativa, hållbara produkter prissätts höger. Du vill att din investering till det senaste och passa ordentligt därför du måste hålla sig till de företag som är så hängivna till din Jeep som du är.

Som ni vet Bikini Top täcker toppen av förare och framsätespassagerare, fronten, vilket fungerar bra. Känslan av solen, omger vinden dig, men inte övervinna. Dessa top är bra för en strand-enhet på en vacker söndag eftermiddag enhet. Är du en surfare, tillåter Bikini Top dig att släppa dig ombord i ryggen, köra till stranden och sedan är det ta och gå!

Nu när din Jeep har en bikini varför inte lägga till några skydd för ryggen passagerarna? Du kan göra detta med en Safari Top, nu er fråga dig själv vad är en Safari Top?? Tja, det är en extra stor Bikini Top! Jeep Safari Top sträcker på ryggen och skyddar baksätespassagerarna från enstaka sommarregn men ändå tillåter alla att njuta av friluftslivet.

För en hel annorlunda utseende samt att binda allt i kan du gå med en combo look! När du har din Jeep Bikini Top på, skydda ryggen genom att lägga till en Duster däck täcka. Inte bara ge er Jeep ett helt nytt utseende men det skyddar den bakre från element. Med Duster på din Jeep nu har du ett helt nytt utseende, en Mini-pickup med en yta att lagra och skydda dina saker. Det går att trampa upp en mer hack genom tillägg av en Windjammer? Fördelen med ett att lägga till en Windjammer i din Jeep Bikini Top är att nu du fortfarande njuter känslan av utomhus, men nu har du ett skydd från vind. Med bikini toppen och Windjammer / Duster Combo du har det bästa av båda världar, känslan och njuta av sommaren och ett nytt utseende för din Jeep?

Du och din Jeep har alternativ för sommaren, så slänga på en Jeep Bikini Top och glöm inte accessoarer!

No comments:

Post a Comment