Saturday 21 January 2012

Ska jag köpa en förlängd garanti för en renoverad punkt?

Renoverad produkter kan erbjuda en betydande rabatt till kostnaden att köpa ett objekt som är nya. Ett objekt som avses som renoverade inte nödvändigtvis har några problem med det. Många gånger renoverade poster är de som köpts av en köpare, öppnas och sedan omedelbart returneras, eftersom köparens bestämde han / hon inte ville ha den längre. Så fort lådan öppnades blev det använts, säljare är skyldiga att klassificera dessa produkter som antingen begagnad eller renoverad när de sålde.

Den stora skillnaden mellan nya och renoverade produkter är garantin som kommer med det. Många gånger den ursprungliga tillverkaren garantin är minst ett år, medan renoverade objekt kommer ha garantier på 90 dagar eller mindre. Köpa en renoverad post ger konsumenten rätt att spara stora belopp på köpeskillingen, dock kan garanti garanti för renoverade objektet täcker en kortare period och konsumenten bör betrakta detta som en potentiell extra kostnad. Om en post fördelar sig efter den korta garantitiden lämnas kan reparationskostnad vara betydligt högre än något besparingar som görs på det ursprungliga inköpet.

För att skydda en satsning på en ny produkt, kan en konsument vill överväga att köpa en förlängd garanti. Garantin förlängningen kommer att skydda konsumenten när den ursprungliga tillverkarens garanti upphör att gälla. I händelse av ett problem, kan konsumenten vara säker på att veta han / hon är skyddad.

Köparen se upp Konsumenterna söker en överenskommelse om ett renoverat objekt bör förbli kostnadsmedvetna eftersom många köpta förlängd garanti planer för renoverade objekt är överprissatta. På lokal butik finns en anledning till att agenten försöker så svårt att sälja utökade garantier: de är över priser. En vanlig missuppfattning är att utökade garantier behöver köpas vid tidpunkten för försäljning. Detta är helt enkelt inte sant. Utökad garanti kan köpas så länge som 90 dagar kvar på den ursprungliga tillverkarens garanti. För renoverade produkter, så länge det är en 90 dagars ursprungliga tillverkarens garanti kopplad till sig, kan en förlängd garanti köpas efter försäljningen. För att spara pengar, utökade inköp garanti planer som har identiska garanti skydd från en online-leverantör till ett betydligt billigare pris jämfört med de planer som köps i butiker.

Ytterst beslutet om att köpa utvidgade garantin skydd måste ta hänsyn till kostnaderna för produkten, den förväntade livslängden och hur mycket risk du är villig att godta.

No comments:

Post a Comment