Friday 13 January 2012

Köpa Tips för Bärbar DVD spelare

Vem gillar inte att titta på filmer? Från dessa actionspäckade thrillers med dem HJÄRTNUPEN chick flicks och låter inte glömma de som är ett skratt upplopp eller de som är nagelbitning skräck filmer, älskar vi dem alla. Och vem skulle inte älska att titta på sina favoritfilmer på väg? Men hur är det möjligt frågar du? Tja, bärbara DVD-spelare! Portabel DVD-spelare är nästa stora grej inom teknik. Borta är de dagar av VHS och CD-skivor, här kommer Bärbara DVD-spelare.

Så nu när du vet Bärbara DVD-spelare är de senaste raseri, måste du veta vad de är exakt. En bärbar DVD-spelare har en egen LCD-bildskärm, vilket är vad gör den till den bästa under resan. Du kan titta på filmer vart du än går. Det är som att ha din egen personliga mini teater. Det bästa dessa är att de är lätta, bärbara och lätt att använda. De gör den perfekta resan partner.

Köpa tips för bärbara DVD-spelare, innan du beger dig ut, och köp den mest extravaganta bärbara DVD-spelaren, behöver du veta vissa saker om Bärbara DVD-spelare. Du måste veta vilken typ av funktioner som du vill. Här är några tips som hjälper dig att samtidigt köpa en bärbar DVD-spelare:; Storlek: ok så hela poängen med en bärbar DVD-spelare är att den är bärbar, innebär det är lätt att bära med sig. Du vill inte en DVD-spelare som väger som en påse av tegel. Om du verkligen vill lätta bärbara dvd-spelare, försöka undvika en med stora laddningsbara batterier. Satsa på en som är en standard storlek, inte fascineras av stora sorter som de kommer att göra hanteringen mycket svårare. ; Disk format: ja, jag vet att ni kommer att säga en bärbar DVD-spelare kommer att stödja DVD-format, men också få en som stödjer CD-format och DVD-format. Dessa dagar är det Bärbara DVD-spelare som stödjer blue ray-skivor och även. Det är bättre att få en 2 i 1 eller 3 i 1 för enkelhetens skull. Kontrollera också om den stödjer CD-R, CD-RW eller DVD-R, detta är bra för de som bränner sina egna skivor. ; Utgångar: leta efter en DVD-spelare som stöder högkvalitativa utgångar som t.ex. S-video och optisk utgång för video och ljud respektive. Dessa kommer att se till att du har den bästa uppspelning kvalitet. ; Skärm: hela poängen med att ha en bärbar DVD-spelare är LCD-skärmen. Den bärbara DVD-spelaren blir en oslagbar DVD-underhållning enhet därmed LCD-skärm. Priset på bärbara DVD-spelare beror på din skärmstorlek Ju större skärm desto högre pris. Men betrakta sin vikt eftersom det blir tyngre med en ökning av skärmstorleken. ; Virtuellt surround-ljud: surroundljud funktionen är en stor funktion ha i en bärbar DVD-spelaren och det ger hela tittarupplevelsen en mer verklig känsla. ; Batteritid: samtidigt köpa en bärbar DVD-spelare måste man ta hänsyn till batteriets livslängd. Om du tänker använda den bärbara DVD-spelare en hel del, anser det uppladdningsbara batteriet, kommer det att bli mer kostnadseffektiva. ; Med alla dessa tips i åtanke, gå ut och köpa din flotta nya stycke teknik och ha skitkul på resan och komma ifatt dina favoritfilmer eller fånga upp de senaste filmerna som du missar när du reser för mycket. Och kom ihåg att även köpa en bärbar DVD-spelare, är det bäst att kolla upp det personligen istället för att köpa på nätet.

No comments:

Post a Comment