Sunday 22 January 2012

Samsung M8910 Pixon 12: Advanced Camera Phone

Detta är det 21-talet och i detta århundrade mobiltelefoner har blivit oumbärliga behov för folket. Det finns mycket vurm om dessa enheter i denna 3G-tekniken era. Eftersom tekniken förändras, har människor blivit avancerade och de vill förnya deras tankar med att uppleva nya saker varje dag i sina liv. I det aktuella scenariot dessa mobiltelefoner spelar mycket viktig och effektiv roll i människors liv. Par år tillbaka, var mobiltelefoner betraktas som endast kommunikationsmedel men idag har de blivit Muti-tasking enheter. Det finns flera stora märken i arenan av mobiltelefoner som konkurrerar med varandra för att uppfylla de behov och önskemål från användaren. Dessa stora märken har lanserat många telefoner med sofistikerade funktioner och vackra utseende. Dessa mobiltelefon varumärken har fått en utbredd popularitet i bland människor i Storbritannien. Samsung försöker sitt bästa att ge bästa service till telefonen användare sedan det har introducerats på marknaden.

Samsung M8910 Pixon tolv är en fantastisk touch screen 3G smarta telefonen. Handenheten levereras med en enorm 3,1 inches AMOLED pekskärm som har en lösning på 480 pixlar 800 bildpunkter. Skärmen Visar 16 miljoner färger, bilder, videoklipp, bakgrundsbilder och skärmsläckare. Redskapet är lätt att hantera och bära från en plats till de andra som väger endast 120 gram och åtgärder 108 mm hög med 53 mm bred och 13,8 mm djup. The M8910 har ett internt minne på etthundrafemtio megabyte och den stödjer en MicroSD kort typ minne på upp till 16 gigabyte som en extern minne till expanderar lagringsenhet. Användaren kan spara massor av data som låtar, bilder, kan video, spel och viktiga dokument etc. Användaren bär den här handen med dem när de går på en internationell turné eftersom den stöder Quad band GSM-nät som GSM 850, GSM 900, GSM 1800 & GSM 1900 och HSDPA 900 och år 2100.

Samsung M8910 Pixon12 har en inbyggd kamera på 12 megapixel vilket är komplett med alla kamera funktioner som autofokus, autofokussystem, Power-LED blixt och Xenon-blixt. Användaren kan registrera sina lyckligaste stunder och videospelaren hjälper att spela upp det inspelade videoklipp. Den andra kameran möjliggör en att fånga hans självporträtt. Den här kameran hjälper till att få en verklig erfarenhet av fotografering. En individ kan enkelt få tillgång till Internet, eftersom den kommer med en WAP-läsare som stöder HTML och XHTML. Detta hjälper till att samla olika världsomspännande information genom World Wide Web. M8910 kommer med en stark meddelandetjänst som garanterar användaren att skicka, skapa och ta emot text-och bildmeddelanden via SMS, MMS, mail etc.

The Music Player spelar musik i olika format såsom MP3, AAC eller WMA. Användaren kan njuta lyssna på musik, Chit Chat visa och uppdatera nyheter etc genom att byta till sina favoritkanaler genom FM-radio med RDS. Samsung M8910 Pixon har 12 ett laddningsbart batteri monteras. Dokumentvisaren hjälper till att öppna dokumenten i olika format såsom Word, Excel, kan PDF etc. En överföra data med att ansluta detta till andra kompatibla enheter med Bluetooth, USB-kontakt etc. telefoner har alla användbara funktioner och hoppas att dessa funktioner kommer hjälpa mobiltelefonanvändare.

No comments:

Post a Comment