Monday 30 January 2012

Recessionista: High Style på Low Budget

Remix din garderob

Om du är som många shoppare har det varit många köper spree genom butiker och köpcentrum de senaste åren .. Däremot har den senaste tidens ekonomiska nedgång har även den mest hängivna fashionistas minskas. I själva verket fann december till 2008 års undersökning studie av BIG forskning, en konsumentmarknad intelligens fast, att 92,2 procent av konsumenterna var skära ut lyxiga handväskor, specialitet kläder, och high-end kosmetika.

Medan du kanske inte lägga till din garderob, savvy köksskåp vet handla sina garderober. Your hängare sjuder av stora objekt till remix för säsongen.

Klänningen, är chansen du har en klänning eller två hängande i garderoben. Eller fem. Eller tio. Senaste säsongerna varit enorma för klänningar, med klänningar redovisning i 44 procent av 2007 års dollar volymtillväxt i-kläder, enligt marknadsföringen företaget NPD Group, Inc. Klänningar är en stor gå-till posten eftersom de är flexibla och skapa ett ögonblick drog- tillsammans titta. De kommer också i en rad stilar för att smickra någon siffra. Tänk När du granskar dina största hits: Skriver mest smickrande Om mindre än din största / mest framträdande funktionen - förutsatt att du vill ha fokus på dig, snarare än på kläderna.

Strategi: Audition klänningar i garderoben. De som passar och smickrar får stanna i centrum. Brainstorm tillbehör som matchar. De som verkar lite föråldrade eller mindre smickrande? Ge dem välgörenhet, till en vän, eller överväga att sälja dem till en återförsäljning butik för att finansiera ditt eget nästa köp. Använda vidareförsäljningen vinst för att köpa skor i en naken ton koppla ihop med förra årets rave granskning klänning är ett bra sätt att uppnå hög stil på en låg budget.

Kväll skor, det att klä upp trenden naturligt lett till skor som matchade. År 2006 NPDtells oss ökade försäljningen av skor kväll 13,5 procent. Det är en massa skor!

Strategi: Låt dem sticker lådan. Göm inte bort dem till Gala eller formellt bröllop som inte kan komma. Om du arbetar på ett kreativt området, våga para ihop dressier skor med enfärgad pantsuit eller Skift klänning till ett elegant punch av intresse och känsla.

Bälten, Tjock bälten. Massor av små tunna bälten. Bältet fastsatt sin plats i vår garderob för dess förmåga att skapa dramatik och en bantning effekt.

Strategin: Låt din bälten ge nytt liv åt en gammal passa eller klänning. Överväg omslag dem runt lösare bitar, som koftor att skapa en definierad siluett med alla outfits. Om du är petite eller full tänkte, hålla bälten smal. En längre kropp? Du kan bära en bredare bälte till smickrande effekt.

Accent Jackor, nr ärm, kortärmad, ¾-längd ärm: Under de senaste säsongerna, visade de unika föremålen intressanta tyger och siluetter och var ett avsteg från det tråkiga matchy-matchy kavaj.

Strategi: Granska din insamling och fördriva några delar som verkade bra just då. Förvara vila i regelbunden rotation och bär istället för en tröja eller jacka standard för maximal användning. Glöm inte dessa jackor kommer att förlänga slitaget på din sommar sundresses från varma vädret i höst.

Uttalande Smycken, som är de bitar som talade innan du gjorde: alltför långa trådar av pärlor, de chunky halsband och överdimensionerade ringar.

Strategi: Identifiera de bitar du älskar och som förbättrar din personliga utseende. Dessa är ofta dem som instinktivt har blivit dina favoriter. Använd en överdimensionerad halsband att ta på dagtid i kväll. Hitta nya fastigheter för de överdimensionerade broscher, sätter upp dem på bälten, väskor och waistbands tillägger oväntade intresse.

No comments:

Post a Comment