Sunday 22 January 2012

Sony Ericsson C903: Cybershot kameratelefon

Detta är den 3G-tekniken eran och i denna tid Mobiltelefoner har blivit mycket viktig och grundläggande behov av folket. Dessa enheter kan utföra flera användbara uppgifter i det dagliga livet. Handenheter ger verkligen en unik upplevelse kommunikation via deras senaste avancerade funktioner. De funktioner som tekniker datanät, senaste digitalkamera och MMS tekniker hjälpa människor att utföra sina uppgifter mer effektivt. Det finns många stora märken som konkurrerar med varandra i arenan av mobiltelefoner. Dessa varumärken har skaffat utbredd popularitet bland människor i Storbritannien. Sony Ericsson, en av de världsledande varumärke har släppt många telefoner med bra utseende och användarvänliga funktioner.

Sony Ericsson C903 är en 3G smartphone som har kommit med många avancerade funktioner och vacker look. Det är ett reglage öppning handenhet som finns i tre färg alternativ såsom techno vit, röd och lack svart färgat hölje. Handenheten har en stor 2.4 inches TFT-skärm med en kristallklar visning display. Skärmen stödjer en automatisk rotation funktion som tillåter användaren att se deras skärm mer omfattande och den visar 262 tusen färger, hög kvalitet videor, bilder, bakgrundsbilder och skärmsläckare. Användaren kan bära denna handenhet mycket lätt som det kommer med en idealisk vikt på 96 gram och mäter 97 mm lång med 49 mm bred och 16 mm djup.

Handenheten har en inbyggd 5 megapixel kamera, komplett med alla användbara kamerafunktioner så som 16 x digital zoom, autofokus, ansiktsigenkänning, Smile Shutter och Flash. Kamerans funktioner ser användaren att fånga bilder av hög kvalitet och att spela in sina minnesvärda ögonblick. Videospelaren hjälper till att spela upp inspelade videoklipp. Sony Ericsson C903 tillåter användaren att dela sina känslor med sina nära och kära via meddelandetjänster. SMS (textmeddelanden) MMS (Multimedia Messaging), instant messaging, e och Microsoft Exchange ActiveSync. Denna vackra Enheten stöder Quad Band nät som omfattar fyra nätverk som GSM 850, GSM 900, GSM 1800 & GSM 1900 och HSDPA 2100 tillåter användaren att njuta av täckning i roaming (nationella eller internationella). Handenheten levereras med en utprovad laddningsbart batteri som när det är fulladdat garanterar att användaren kan njuta 10 timmar GSM eller 4 timmar 3G taltid, 400 timmar GSM eller 350 timmar 3G passningstid och 1,5 timmar 3G Videosamtalstid.

The C903 har en 3G HSDPA-teknik handenheten ger Internet anläggning. Det gör det möjligt att användaren Öppna webbläsaren genom WAP, hjälper Webb-feed etc. Detta att samla olika typer av information över hela världen. Sony Ericsson C903 hjälper användaren att överföra data från denna till andra kompatibla enheter genom ansluter till dem via Bluetooth ger USB-kontakt etc. EDGE-teknik höga överföringshastighet för överföring av data med hög hastighet till andra enheter. GPS navigering funktion stödjer en individ till hans position med hjälp av Google Maps eller Wayfinder navigering. Lagringskapaciteten av denna enhet är ganska bra. Den har ett internt minne på 130 megabyte och den stödjer en Memorystick Micro att utöka extern kapacitet minne lagring. Mediaspelaren tillåter användaren att lyssna på musik. FM-radio med RDS gör det möjligt att njuta av genom en övergång till de olika favoritkanaler. Den här luren har alla de fascinerande egenskaper som kan bli praktiskt för folket. Hoppas att Sony Ericsson kommer att lansera fler produkter med mer avancerade funktioner och bra utseende.

No comments:

Post a Comment