Sunday 29 January 2012

Spara Pengar på Supermarket Shopping

I dag har allt ökat i pris inklusive kläder, livsmedel, verktyg, och nyligen gas. Det finns många platser vi kan spara pengar och ett av de enklaste platserna att spara några dollar här och där är super marknaden. Dessutom är det väldigt lätt att spendera mer pengar på poster i mataffären om du inte vet hur man jämföra priser på varor.

Har Math på din mobiltelefon:

Dra nytta av din mobiltelefon och låt den göra allt det hårda beräkningar för dig när du är i mataffären ön. Till exempel kan säga att du är shopping för apelsiner. Du behöver 5 apelsiner för en viss recept du gör för en fest. Apelsiner säljs vid 3 eller $ 2 dollar och de säljs även i £ 2 påsar för 4 USD dollar. Med dessa olika nummer det kan vara förvirrande. Lyckligtvis har du din hand miniräknare mobiltelefon.

Till att börja med räkna antalet apelsiner i 2 £ påsen. Ni ser det finns 7 apelsiner i påsen. Nästa låter bestämma priset per orange i varje scenario. Dela priset med antalet apelsiner. Om 3 apelsiner är $ 2 dollar kan vi se som $ 2 i förhållande till 3 motsvarar 0,666. Så varje orange kostnader 66 cents. Därefter vi tar påse med 7 apelsiner som kostar $ 4. Vi Dividera $ 4 från 7 apelsiner och vi ser att kostnaden per orange är 57 cent. Apelsinerna i påsen är faktiskt billigare.

Kom ihåg att du kan tillämpa denna allmänna princip i snabbköpet eller var du köper objekt i bulk från grossist butiker. Bara ta det totala belopp i dollar, och dividera med antalet objekt. Många stormarknader och andra butiker som faktiskt har gjort många till de omställningar för dig. Om man tittar på etiketter många poster kommer att delas upp i kostnad per ounce.

Vad sägs om priset per enhet

Detta brukar kallas kostnaden per liter, kvart, etc. Om det inte finns någon etikett att bryta ner kostnaderna helt enkelt dela priset till antalet uns. Det ger dig kostnaden per ounce. Men många poster färskvara och i vissa fall betala mer per ounce kan faktiskt spara pengar om du inte förbruka de varor innan de förfaller.

Ta för vana få din mobiltelefon och snart nog kanske du kan göra beräkningar i huvudet.

Läs mer om Kingwood lägenheter.

No comments:

Post a Comment