Tuesday 31 January 2012

BlackBerry 9500 Storm - Touch and Mail Phenomenon

Jag använder denna storm telefonen när jag går till Mobile expo i min hemstad. Det finns många fantastiska funktioner föreskrivs i denna mobiltelefon. Det mest häpnadsväckande funktion som jag hittade var Instant Messaging E som, kan man göra e-post på språng. Yrkesverksamma kan få tillgång dokument redaktör för visning Word, Excel, PowerPoint, PDF arbetsblad. BlackBerry 9500 Storm ger användaren möjlighet att surfa på Internet med sin webbläsare. Man kan kolla mail eller söka relevanta frågor med enheten. Mobiltelefonen levereras med 3,15 megapixel kamera med 2048x1536 pixlar.

Så bortsett från branschlösning har mobiltelefonen en lysande kamera också. Med autofokus användare kan ta ännu bättre bilder i natt. Lysdioden blinkar är det att ta mer skarpa bilder. Den mobila är försedd med Geo-tagging att dela bilder med geografisk koordinater. Bildstabilisering funktionen har fått anpassa bilderna. Skärmen av BlackBerry 9500 Storm gör riktigt bra med 3,25 inches TFT kapacitiv pekskärm stödja 65 tusentals livfulla färger med en upplösning på 360 x 480 pixlar.

Accelerometer sensor för automatiskt rotation av bilder har lämnats att göra bilden bildupplevelse mer. GPS med A-GPS-stöd och BlackBerry kartor gör navigering även lätt för användarna. Idag mobiltelefon utan bra ljud funktion kan inte vara lätt att hitta därmed Jag kollade ljudkvaliteten på BlackBerry 9500 Storm. Jag hittade ganska behaglig har musik som spelas i kombination med bra ljudkvalitet. Apparaten har fått mediaspelare kombinerad med MP3/WMA/AAC spela audio-filer. Med Video-spelare med stöd MPEG4/3gp/H.264/WMV filer, kan många olika videoformat ses. Handenheten har fått Blutooth med A2DP to stöd trådlös överföring.

Det har stora batteri back-up på 360 timmar i passningsläge och ger upp till 5 timmar, 30 minuter taltid på fulladdat skick. BlackBerry Storm 9.500 verkligen är en stjärna bland konkurrenterna.

No comments:

Post a Comment