Sunday 19 February 2012

Att välja rätt Gåvor till kvinnorna i ditt liv

Vill ni veta den verkliga hemligheten till att köpa den perfekta presenter till kvinnor varje gång? Gör dem tror du lägger lite tänkte tiden och ansträngning i det. Hellre än att gå till affären dagen före semestern och knäppa upp vad som är kvar, shoppa online ett par veckor för tidigt. Besök gåva webbplatser och läsa artiklar som denna, sedan begränsa dina val. Det tar bara lunch eller två, men arbetet kommer att vara värt det.

Presenter till Wives

Presenter till fruar är ofta orsak till ilska och besvikelse. Ingen fru vill hitta en brödrost under granen, även om hon behöver en ny brödrost. Istället letar efter något personligt. Vid denna tid på året, ser du massor av annonser för diamant halsband och örhängen. Enbart detta kommer att göra din hustrus ögon lysa. Du kan vinna extra punkter genom att komma med mer kreativa förpackningar. T.ex. köpa en härlig box burlwood smycken, då stoppa örhängen i den övre facket. When hon unwraps rutan kommer hon utropa över skönheten i trä. Om den inte öppna locket, hitta ett sätt att öppna det själv så hon kan upptäcka hennes bonus gåva inuti.

Presenter till Sisters

Sisters är precis lika svårt att behaga, men de är förmodligen förväntar mindre av dig än er hustru. Om du frågar vanligen din fru att handla för din syster, anstränga dig själv i år. Hitta en fin scarf, en vacker halsband, ett fint läder fotoalbum, en liten läder smycken fall, eller något annat som säger att du vet vad hon gillar. Man kan alltid fråga dig fru om hjälp på den här. Det viktiga är att du väljer det själv. Du kan styrka du väljer det genom att slå in det själv också, men det kan vara overkill om du är alla tummar. I så fall har butiken slå in den.

Presenter till Daughters

I de flesta fall är din fru som ansvarar för shopping för era döttrar, men om du är en ensamstående pappa faller tullen till dig. Du kan värva kvinnliga släktingar för att fastställa storlekar och favorit butiker. Om du inte vill riskera köpa fel skjortan kan du inte gå fel med en generös gåva kort till hennes favorit butik. Om din dotter går in i hennes tonår, anser vår samling tonåring smyckeskrin. Dessa poster är sofistikerade nog att få henne att känna sig som en vuxen, men kommer att passa sig inom budgeten.

Presenter till Kollegor

Det är lätt att köpa presenter till dina manliga kollegor - en trevlig penna, ett litet skrivbord dygnet, eller något liknande är vanligen tillräcklig. Känn dig fri att bli mer kreativa med kvinnliga kollegor. Om du väljer ett livsmedel gåva, gör det något enkelt vilja ha en flaska vin eller en olivolja uppsättning. Andra populära alternativ inkluderar små smyckeskrin-, läder-bärbara datorer och kristall objekt skrivbord (om hon gillar skrivbord kitsch.) Om ditt kontor är temperaturstyrd, en lyxig handkräm i en attraktiv flaska alltid uppskattat.

Lisa Becker är en ivrig smyckeskrin samlare och skriver för Smycken Boxes. Hennes expertis angående smycken lådor ger en inblick i en värld av smycken lådor och Armoires.

No comments:

Post a Comment