Tuesday 14 February 2012

Diamond Köpguide

Om du någonsin har köpt en diamant innan, vet du förmodligen hur tufft av ett beslut det kan vara. Om du aldrig köpt en diamant innan, kanske du i för en förvåning. Diamond handlar om en diamant ring eller halssmycke inte är någon enkel uppgift. Nedan är en enkel diamant köpguide som hjälper dig med dina beslut.

1. Endast köpa från en betrodd diamant återförsäljare. Aldrig köpa någon jewerly eller ädelstenar från ett företag eller någon du inte litar fullständigt. Om du aldrig har hört talas om dem, då det kan vara säkrare att styra bort från dem. Det för oss till nummer två,

2. Använd din intuition. Det kan låta enkel nog, men det är förmodligen en av det viktigaste att komma ihåg när du köper en diamant. Om du har en dålig känsla, ska du inte nöja, enkelt är det! Aldrig lösa när det kommer till smycken. Köp bara det du tror att du bör eller endast handla från någon du tycker bra om.

3. Ta med en Diamond Guide! Har en Diamond som är tillgänglig ger dig snabb referens när tider är svåra. Det kan ge insikt i en ganska stor investering. Gå inte oförberedd! Det kanske kostar dig mycket i det långa loppet. Ju mer du vet desto bättre du kommer att vara, ha en guide kan vara en av de viktigaste sakerna att äga när man köper en diamant.

4. Vet de 4 C: s, vad de betyder och hur de mäts. De fyra C: s av en diamant är skuren, Tydlighet, Color och karatvikt. Dessa är i grunden hur diamanter värderas. Du bör definitivt överväga detta när man köper en diamant.

5. Be att få se en bedömning. Väl etablerade diamond detaljhandlare kan ha sina diamanter före bedömas kan detta ge dig inblick i diamant man köper. När du tittar på bedömning bör priset på diamant bli mycket lägre än det beräknade värdet av diamant. Detta är naturligtvis hur de värderas. Om du köper en diamant bara på det beräknade värdet, då du inte får så bra i en affär.

6. Ta belysning till övervägande när du köper din nästa smycke. Guldsmeder ofta använda lampor som gör ädelstenar verkar mycket ljusare och glimten mycket mer än vad de skulle i normala belysning.

7. Se se om de få en garanti och / eller återvändande som passar dina behov. Att veta detta kan spara dig mycket av huvudvärk i det långa loppet.

Dessa är bara några av de få grundläggande steg som ska vidtas när man köper en diamant och kanske den viktigaste. Genom att ett smart köpbeslut du skapar en livslång investering på en produkt du kommer att uppskatta lika länge.

Att hjälpa till i köpprocessen Jag rekommenderar denna Diamond Köpguide Diamanter är verkligen dyrt, är detta e-bok inte! Låt inte din investering gå till spillo.

Besök oss online på diamant-guide för resurser diamant guide och information.

No comments:

Post a Comment