Saturday 25 February 2012

Melodram av Peter & Katie Live på Mobiltelefoner Köpt med rabatt koder

Skådespelarna har ett stort inflytande på sina fläktar. Onödigt att säga att de är som gudar nöjesvärlden. Ibland undrar vi när vi hör hårresande nyheten om vår favorit kändis. Ofta en naiv fan har svårt att identifiera mellan nyheter och reklam stunts. De moderna nyheter om Aussie sångaren Peter Andre, 36 och glamourmodellen Katie Price, 31 är tillräckligt att ange en sådan förvirring. Numera är vi hittar bron mellan fans och deras kändisar har stärkt på grund av den blomstrande av avancerade mobiltelefoner.

Man kan inte bortse från att varje dag vi fans av våra kändisar hålla ett öga på deras evenemang. Nu när vi använder avancerade mobiltelefoner vi vilja lägga till "Google Alerts" eller Nyhetsmeddelanden specifikt om de hetaste skådespelare. Nu när vi har tillgång till videosamtal med stöd av 3G-tekniken kan vi även personligen tala med våra kändisar. 3G-mobiler kan köpas till billigt pris med ett par av mobila koder telefon rabatt.

Sångare vet känslor av människor väldigt bra, det är därför deras linjer berör våra hjärtan. Den vackra pojken Peter Andre är alltför känslomässigt som nyligen grät på backstage när han ägnat en låt till hans sju år steg-son. Han sa uppriktigt att han inte kunde kontrollera tårar när han sjöng texter. Under visa att han var på väg att gråta högt framför publiken. Fans av Peter kan titta på hans live video på sina mobiltelefoner. Mobile kupongerna kan användas för att köpa senaste mobiltelefoner att se Peter's smärtsam situation.

Låt oss ta en tillbakablick och flytta till Katie eller Jordaniens visar. Det var i nyheterna att hon hade redan avslöjat namnet på den våldtäktsman som var enligt den berömda kändis. Advokater har nu förbjudit vilken denna aktör från att sänds på Katies ITV2 visa "What Katie Did Next?". Hennes show är emot flest träffar som fans över hela Storbritannien och resten av världen tittar på henne gradvis uppenbarelse från sina mobiltelefoner.

No comments:

Post a Comment