Tuesday 21 February 2012

LG GM730 vs Samsung Omnia Pro B7610 - Tävla med de bästa

LG GM730 en aktiverad 3G touchscreen telefon att spelautomaten i intervallet av premium telefoner som har utrustats med många användbara imaging & kommunikation funktionen att hjälpa användaren med dagliga kommunikationsbehov. Detta är en häpnadsväckande gadget mäter 109,8 x 56,5 x 11,9 mm kan lätt hållas i handflatorna för tillverkning av skärmen val. Det finns en stor pekskärm mäta 3,0 inches som erbjuder en tydlig bild av meddelanden, fotografier och videor. Skärmen är kan visa 65 tusen färger och en upplösning på 240 x 400 pixlar, uppvisar bright och klara bilder. Det sporter en 5 MP kamera med Schneider-Kreuznach optik och autofokus som gör det möjligt för användaren att fånga minnesvärda ögonblick i livet. Den innehåller en bra bild pack redigeringsprogram så att användaren kan ändra de tagna fotona. Den körs på en kraftfull 528 MHz Qualcomm processor som stöder en Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional operativsystem.

Ansökan sett har det varit möjligt med GPS, Chat till Karta och Pocket Office ger enkel tillgång till Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer. Det drivs med ett uppladdningsbart Lithium-ion batteri som stöder en anständig säkerhetskopiering för löpande verksamheten. Användarna kan även få tillgång till höghastighetsinternet upp 2 Mbps på denna smarta gadget som stödjer 3G HSDPA och HSUPA. Dessutom här tekniken går GPRS EDGE och WLAN Wi-Fi också användas för Internet-anslutning. Dessutom kan en också använda antingen Bluetooth eller microUSB-anslutning att ansluta GM730 till andra kompatibla enheter.

Vid jämförelse LG GM730 vs Samsung Omnia Pro B7610 kan man nämna att både har nästan liknande funktioner med endast mycket små skillnader. Till exempel båda telefonerna har utrustats med anständiga 5 MP kamera med funktioner som autofokus, dubbel LED blixt bästa skott, panorama sköt och geo-taggning. Det finns en sekundär VGA kamera möjlighet att kunna videosamtal. Samsung Omnia Pro B7610 har utformats särskilt att visas som ett sido-Slider Pocket PC mäter 112,6 x 57,8 x 16,2 mm och väger 159 gram.

Den kommer med en QWERTY-tangentbord så att användaren med höga textning fart. Den bästa funktionen av Omnia is på 3,5 inches AMOLED pekskärm som kan visa 16 miljoner färger. Den är försedd med en kraftfull 800 MHz processor med dedikerat grafik acceleratorn som ger en smidig tillgång till Windows Mobile 6.1 (kan uppgraderas till 6.5). Den kommer med en integrerad minnesutrymme på 1 GB och 256 MB RAM som kan utökas upp till 16 GB microSD-kortplats. Den bygger med ett uppladdningsbart Lithium-ion batteri 1500mAh ger tillräckligt mycket backup för hela dagens behov.

Fast jämförelse dras att belysa sämre än överlägsna egenskaper för de produkter utan på att jämföra LG GM730 vs Samsung Omnia Pro B7610 är det målet att båda produkterna har sin egen andel av för-och nackdelar. Det är dock svårt att välja bättre alternativ bland dessa två handenheter men användaren kan besluta enligt deras bekvämlighet och krav. Båda har stil uteslutande att tillgodose behoven hos den moderna användaren.

No comments:

Post a Comment