Tuesday 21 February 2012

Great Holiday Gift Ideas

När det gäller julklappar har du två val: att skapa unika idéer semester gåva som passar personen du vill köpa eller vandrande butikerna tills du hittar något i din budget att du tror att de kanske gillar. Båda är bra alternativ, men ännu bättre skulle vara att skapa unika julklappar idéer som passar personen och inom din budget och sedan besöker butiker som säljer gåvan komponenter. Vi har sammanställt några av de bästa jul-och vinterlov presentidéer samt förslag på att göra dem mer personliga.

Presenter till Crafters

Konsthantverkare söker alltid nya platser eller sätt att lagra sitt hantverk leveranser. For stickare, gör en ny stickning väska with fack för nålar och lagras med ett par fina bollar av garn eller mönstret boken en perfekt present korg. För smycken beslutsfattare överväga att köpa henne en härlig låda trä smycken att lagra sina skapelser. Tuck några vackra kulor i rutan för att inspirera sin nästa konstverk.

Lisa Becker är en ivrig smyckeskrin samlare och skriver för Smycken Boxes 123: Shop för en perfekt smyckeskrin. Hennes expertis angående smyckeskrin ger en inblick i en värld av smycken lådor och Armoires.

Presenter till släktforskare

Det är ingen tvekan om att åtminstone en person i din familj har samla familj foton, brev och andra minnessaker att bevara för framtiden. Om du har en i din familj, samla in alla de varor som de måste skapa en vacker album inklusive album, arkivering band och arkivering penna. Starta projektet genom att tejpa en familj foton inklusive den personen i framsidan av albumet. Det blir en julklapp som gått i generationer.

Presenter för samlare

Nästan alla föremål kan samlas: baseball kort, skeddrag, vintage broscher, eller ens vintage blandare. Du kan komma med många presentidéer med beaktande av det mottagarens hobbys och samlingar. Till exempel skulle en person som samlar vintage klockor uppskattar en glasöverdel klockförvaring att korrekt visa den. Om du har en sked samlare i ditt liv, planera genom köp av minnesmynt skedar när du reser och presenterar dem med noter som beskriver var du fått dem. Gåvan skall vara ovanligt och minnesvärt.

Presenter till Cigar entusiaster

En god cigarr kan vara ganska dyra. En bättre idé vore att köpa en resa humidor eller en liten humidor för aficionado på ditt liv. Då kan han behålla cigarrer i hemmet och på kontoret, och njuta av dem även när du reser. Slutför gåva genom köp luftfuktaren vätska. Om du vet vilken typ av cigarrer han gillar, besök din lokala cigarr affär att köpa en eller be återförsäljaren att rekommendera något liknande, men billigare.

No comments:

Post a Comment