Sunday 12 February 2012

Telefoner från Nokia och Samsung: känna skillnaden och välj det bästa

Medan ha i åtanke att konsumenternas beteende samt senaste trenderna på marknaden, utan tvekan kan vi säga att Nokia och Samsung är de två ledande telefonen tillverkande företag. Nokia har gett många av de bästa telefoner till världen som den förtjänar ett bra applåder miljoner. Från den allra första modellen hittills, försökte Nokia någonsin att ge bättre teknisk support och dess andra funktioner varumärke. Funktionerna är kapabla att uppfylla de önskemål som dagens användare. N96 är en av de utmärkta modeller mellan olika Nokias mobiltelefoner.

Samsung är en sydkoreansk varumärke vars varumärke är attraktiv stil med funktioner. I dagens värld Samsung är att få popularitet på grund Tio sin höga kanaler hastighet anslutningsmöjligheter, funktioner Internet och hög kameror upplösning. U900, F480 och F490 är några senaste Samsung mobiltelefoner.

Låt oss förstå fler skillnader mellan de båda varumärkena samtidigt jämföra egenskaperna hos två varumärken som Nokia N96 och Samsung U900. U900 kommer med olika innovativa funktioner men när man jämför den med N96, då tappar den greppet att kallas som en av de bästa modellen. Denna gadget är helt ett glidmekanismen telefon. Den 5 MP kamera är en av dess unika funktion. Men i händelse av Nokia N96, är 5 MP kamera närvarande tillsammans med den levande 16 GB internt minne plus 128 MB RAM. Men storleken på det interna minnet i U900 är mindre än Nokia N96 som bara är 128 MB.

I loppet av Nokias mobiltelefoner vs Samsung mobiltelefoner, måste man veta, det är en sak gemensam i båda märkena. Både tillverkaren driver sin senaste mobiltelefoner under ekonomisk mobiltelefon erbjudanden. Så man skulle troligen få gratis tjänster av fria sms, fria minuter tillsammans med presenter som iPods, LCD, bärbar dator och många fler.

Låt oss fortsätta loppet Nokia mobiltelefoner vs Samsung mobiltelefoner och se en mer jämförelse mellan Samsung F480 och Nokia XpressMusic. Båda är telefoner med pekskärm men mindre touch screen program finns i F480 snarare än Nokia modell. XpressMusic levereras med applikationer pekskärm som Proximity sensor för automatisk avstängning, accelerometer sensor för automatiskt rotera, och handskrift som är frånvarande i Samsung F480.

Viss skillnad märks också mellan Samsung F490 och Nokia 8800 Sapphire. Lookwise, är safir mer dynamisk än F490. Men den anslutande teknik Samsung modell är mer avancerad än Nokia modell. F490 levereras med klass 10 GPRS samt Class 10 EDGE-teknik. Å andra sidan driver Sapphire med klass 8 GPRS & Class 8 EDGE-teknik.

Så, efter att ha jämfört Nokias mobiltelefoner vs Samsung mobiltelefoner kan vi konstatera att trots att de skillnader mellan modeller av Samsung och Nokia, båda är ledande tillverkare av mobiltelefoner. Båda tillfredsställer deras respektive användarnas behov och önskemål av mobiltelefoner.

No comments:

Post a Comment