Monday 13 February 2012

Sony Ericsson T303: En Pocket Friendly Experience

Det har ingen kompromiss i byggkvalitet och design av Sony Ericsson T303 som är dess främsta fördel. Displayen på mobilen är en 1,8''TFT-skärm med 65K färger och den skjutbara är verkligen smidigt. Det interna minnet av gizmo är på 8 MB. Men den har ingen funktion för att utvidga minnesutrymme och man kan inte hoppas på att göra mycket med en crunch i minnet storlek.

Ganska intressant, kan man lagra och spela upp låtar i MP3-format och mediaspelaren finns i enheten är ett bra alternativ att stanna underhöll på språng. De 500 poster i telefonboken och fält förmåga är egentligen ganska fantastiskt med denna fantastiska enheten.

Dessutom GPRS en Class10 tillsammans med en WAP 2.0 / XHTML webbläsare ger en ganska anständig hastighet för att surfa anläggning i gadgeten. Den inbyggda Bluetooth-funktionen är tillgängliga för att användare att göra dataöverföring till andra kompatibla enheter trådlöst. USB, bortsett från data överförs till din dator, kan användas för både laddning och massa lagring.

Det är ett välkänt faktum att Sony Ericsson mobiltelefoner kommer inbäddade med god kvalitet kameror för tydliga bilder. The T303-modellen levereras med en mycket grundläggande 1,3 MP kamera. Men när bilderna lagras i galleriet som de inte kan ses i zoomläge vilket inte är mycket uppmuntrande.

Den yttre som har en tydlig krom höjdpunkt ger en skarp känsla i mobilen. Li-Po 930 mAh standard batteri med lång batteritid förvånar säkert mig. En taltid på upp till 9 timmar och en standbytid på upp till 400 timmar gör att batteriet en virtuell kraftpaket.

Här, i korthet vill jag tycka att Sony Ericsson T303 är klass för sig luren. Till vår förvåning är denna hög förstärker skyddsanordningen gadget utrustad med fler funktioner som TrackID musikigenkänning, MP3-spelare, röstmemo, Organizer, Stoppur och få interaktiva spel.

Med tanke på denna T-serien Sony Ericsson mobiltelefon, kan man säga att den har gjort mycket gott rykte på marknaden. The T303-modellen har ursprungligen fått ett ganska bra acceptans och är hoppfull att göra bättre i framtiden också.

No comments:

Post a Comment