Saturday 18 February 2012

Segling med kvinnors båt Skor

Är du inte trött på att behöva trampa sakta på de hala gatorna av rädsla för att dina skor kan misslyckas än en gång och få dig att halka? Eller kanske är du trött på dina skor hela tiden få en "dusch" varje gång du kliver ut under gör-det-alltid-stop-regna årstider? Vill du inte önskar bara att det finns ett par skor ute någonstans som kan hålla dig stadigt på jorden och behöver inte gå in i torktumlare då och då? Jag vet att jag gör, det är därför det är så spännande att lära sig om de kvinnor båt skor. Kvinnornas båt skor är också ibland kallas loafers, som har stor dragkraft och läder konstruktion som syftar till att stöta bort vatten.

Öronen har alltid gynnats av skomakare som tyget för skor. Det hjälper också att konsumenterna får köpa skor gjorda av läder också. Men tillsammans med kvalitet, är sko köpare letar också efter fanciness att gå med på det. Det är där lackläder båt skor kommer in Sporting läder som är blankt och glänsande, är lackläder mycket anses vara en uptown material. The glans ger också den en blick formalitet, så länge du inte har valt en funky söker stil, kan man bära dessa båten skor ens formella funktioner. Ta Sperry Top Sider Marina Mocs till exempel. Krokodilen-print präglat läder är både vattentät och bets-resistenta. Mer så, dessa handsydda skor har enkla och stilrena design som talar volymer utan att väcka uppmärksamhet till den.

Det finns dock bara flera välkända märken som gör mycket bra båt skor. Den mest kända av allt är kanske Sperry, vars grundare lär ha verkligen revolutionerat båten skor, hämtar inspiration från sin hund tass och eldades med sitt eget behov för skor med bättre grepp. Kombinera det enkla mönstret från mockasiner kom Sperry upp med moc-tå Sperry båt skor, som tår likna den av en mockasin skor. Dessa MOC-tår är lätt för ögat och är ofta slitna nonchalant. Medan de flesta har enkla mönster, Sperry Bahama 2 Eye skorna stå ut ännu i den lilla värld av MOC-tå Sperry båt skor. Lädret spets duk krage utöver de två öglor snörning skapar en ganska sportig look.

Ytterligare en berömd märke vara Sebago, som var kända för sin Dockside skor. Sebago bildades ungefär ett decennium efter Sperry, men det har ändå uppnås i hela världen status som en kvalitet skomakare, speciellt när det gäller båt skor. Komfort och den klassiska gummi halkfri are sin signatur funktioner i sin båt skor. När det gäller de Islesford Slip-On båt skor, var överlägsna prestanda definitivt i åtanke vid konstruerandet dessa skor.

Med en Classis båt skor design har Islesford Slip-On Vadderad tunga och justerbar spets att säkerställa bästa passform. EVA dämpning garanterar dig komfort långa perioder. Utrustad med Sebago sundet Sole kommer de båt skor kunna håller dig fast i marken på någon våt dagar.

Minnetonka är en av de främsta varumärken för mockasin skorna, så är det att undra på att deras båt skorna är krystat med mönster från sin bästsäljande mockasiner? These moccasin båt skor bär fördelar både en typisk båt skor och en typisk mockasin. Thunderbird Boat Sole har vackra och unika hantverk stilar som inte är lätt tillgängliga på annat håll. Även handsydda med äkta läder, har Thunderbird vadderade innersulor för extra komfort samt halkfria yttersula för bättre grepp.

These båt skor kan bäras på däck eller av däcken. Det som är bra med dem är att de inte håller länge och så kan ge långvarig komfort till dig.

No comments:

Post a Comment