Monday 27 February 2012

Perfekta presenter - Det är bra, riktigt stora och med utmärkta Ones Men är det en perfekt present

Semesterperioden kommer igen och tankar på att köpa presenter till alla våra familjemedlemmar och vänner börjar bli för en del människor stressigt!! Inte alla men en del människor oroar sig för sin gåva att ge till en punkt att de ständigt funderar på hur man bättre förra årets present. Om förra årets gåva var bra, finns det något bättre en för i år? Finns det en perfekt present?

Det är unika gåvor som ett nytt husdjur eller en handgjord present. Det finns minnesvärda uppstickare som en resa eller en stor uppsättning biljetter. Det finns kvalitet och kära som en klocka eller diamantörhängen för speciella tillfällen. Vi tillbringar tilldela tid att plocka ut presenter till ens vi älskar och för våra vänner inte bara för julen men under hela året. Har vi någonsin hitta den perfekta presenten eller i slutet av det hela är vi fortfarande fråga oss vad är den perfekta presenten?

Jag minns när jag var liten och det var jul. Det var en gåva som jag hade väntat på och hoppande jag skulle få under längst tid. Jag steg upp på morgonen och sprang nedför trapporna för att se trädet med alla presenter staplade under och runt den. Vi satt där som pappa delas varje gåva ut till oss och jag öppnade var och en men min mest eftertraktade närvarande inte dyker upp. Du vet att jag var lite upprörd över det hela och jag tänker tillbaka jag inte ens ihåg de andra gåvorna jag fick.

Pappa lät mig brygga över det ett tag och till slut sa till mig du vet att speciell gåva du ville ha det är i huset, men du måste hitta den. Jag tillbringade en timme efter det och fann det i garaget i baksätet på familjens bil under några filtar. Poängen här är det, det är vad jag minns idag, är hur mycket arbete som pappa lagt på att göra att den perfekta gåvan, den som jag skulle komma ihåg hela mitt liv. Jag kommer ihåg att gåva resten av mitt liv men ännu mer jag minns hur pappa gav den till mig. .

En stor gåva kommer från hjärtat. Den tid du lagt ned på att hitta den, den tid du lägger till att ge det, och den tid du spenderar med den person du ger det till. När du väljer en gåva, fråga dig själv skulle jag vilja det här för mig själv? Om det är speciell för dig det kommer att bli speciell för dem. Tillbringa tid att förbereda nuvarande ditt givande och inte bara kasta på några billiga omslagspapper. Du kan dölja gåva som det gör öppnandet av det mycket mer minnesvärd.

Jag satte en gång en liten present i en stor låda och hängde ett vindspel på insidan som jag visste att hon gillade att skaka rutorna. Oavsett var jag var i huset kunde jag höra ringklockan varje gång hon rörde vid lådan. Försök lägga till en vacker handskriven anteckning att göra din gåva ännu mer personlig. Allt detta ger för en stor och minnesvärd gåva.

Jag tror verkligen inte det är en perfekt gåva som du bara kan köpa. Jag har varit i gåvan branschen i trettio år och jag har inte sett ett objekt som passar den perfekta presenten till alla. Jag vet att vi alla kommer att leta efter en och jag hoppas att detta kommer att hjälpa dig i ditt sökande efter en unik och minnesvärd dag. Frågan är, efter tiden går kommer du ihåg den gåva eller den tid du hade med de människor du var med och kärlek. Jag minns min pappa som det var igår inte de gåvor han gav mig, men den tid han satte i att ge dem till mig. Jag önskar att jag kunde ha berättat det. Livet kommer inte med en båge på den, men livet är fortfarande den perfekta presenten.

No comments:

Post a Comment