Thursday 23 February 2012

Custom Car Seat Covers

När du inte kan kompromissa om din anpassade Car Seat Covers. Det Finns bara ett ställe där du ska Shop Och det är CustomCovers

Ja det är rätt. Och skälet till detta är att här på CustomCovers hittar du custom bilklädslar från Coverking som är # 1 varumärket för anpassade bilklädslar för bilar omfattar mattor och bakre däck omfattar instrumentbrädan omslag och mycket mer.

Ford, Honda, Chevrolet, Toyota, BMW, Fiat, Hyundai, Suzuki, Pontiac, Opel. oavsett vad din gör är, hittar du här precis rätt för anpassad bilklädslar som passar perfekt för dig.

Och det är därför vi inte sälja en generisk produkt - sådana poster aldrig arbete enbart på grund av modeller och gör skiljer sig mycket från varandra. Istället låter vi dig att få anpassade bilklädslar som passar din bil gör precis. Få anpassade bilklädslar är lika enkelt som 1-2-3.

Välj bara product som anpassade bilklädslar; välj materialet, färg samt årtalet för make och ange det vehicle exempel Toyota Ford eller BMW; ställer in den främre, mellersta eller the rear raden; och du också få logo av din bil särskilt broderat. Men du kan också välja att brodera sitt eget namn på dina skräddarsydda bilklädslar.

Med den senaste tekniken och den mest erfarna och kunniga ingenjörer, och den senaste tillverkningsprocessen inklusive CAD / CAM verksamhet skapar vi anpassade bilklädslar. När den är klar kan vi leverera anpassade bilklädslar som passar perfekt direkt till din dörr.

Inte bara den egna bilklädslar se bra ut på din bil, men den skyddar även din plats och förlänger livslängden på själva fordonet.

. Kolla fiber polyester velour som har en flamma-hämmande skumbaksida.;. I läder anpassade bilklädslar använda smidig, mjuk och robust material. Härligt att sitta på, de är skonsamma för kläderna och kropp också.;. Äkta CR Grade Neopren är det finaste ren neopren material.;. Överlägsen dämpning, colorfastness och andningsförmåga gör dessa omfattar ett naturligt val.;. The Saddleblanket anpassade bilklädslar använder polyester material som är hård men mjuk och är även vattenfast.

No comments:

Post a Comment