Friday 24 February 2012

På Sony Ericsson Xperia X2 värd det?

En snabb inblick i Xperia X2

Sony Ericsson Xperia X2 är inte en vanlig smartphone; det är för tillfället Sony bästa mobiltelefon och markerar också sista Sony telefon där Windows Mobile operativsystem. Den använder en pekskärm och en glida ut komplett QWERTY-tangentbord som när de kombineras, skapar en mycket njutbar navigera erfarenhet av Xperia X2: s panel baserat gränssnitt system.

För att förklara ytterligare, är panelen systemet en rad olika paneler som fungerar som snabblänkar till olika telefonfunktioner, detta som ytterligare kan utökas med sexton nedladdningsbara paneler. Det kan vara Sony ger oss ett titt på vad som skulle så småningom ersätta Windows Mobile operativsystem på sina enheter.

Sony's trädgård Hand enheter

Fans och kritiker av Sony undrar när Sony Ericsson division sig från resten av Sony Electronics kommer sluta. Denna fråga har tagits upp flera gånger eftersom Sony mobiltelefoner är alienerade från ansluter till andra Sony Electronics. T.ex. återfinns alla komponenter av Sony hemunderhållningssystem utformas sätt att de kan detektera varandra för att ge användarna ett synkroniserad mer prestanda.

Detta gäller för Sony datorer (Vaio-serien), Bravia hemmabiosystem, och även Sony Home konsoler. De gör också användning av Sony's Cross Media Bar, eller XMB. Detta gränssnitt är en mycket enkel men väl utformade för alla användare. Det kan vara lättnavigerad och tar inte mer än en stund att lära sig att använda. Med Xperia-serien som fortfarande finns utanför av Sonys närmaste krets har fans krävde att Sony släpper en mobiltelefon eller en enhet med mobiltelefon funktioner som är rent under Sony namn istället för Sony Ericsson.

För närvarande finns det en hel del rykten om en ny Sony PSP Phone. För att läsa längre in i sammanhang att Sony kommer att upphöra att använda för Windows Mobile på sina mobiltelefoner, kan de också antyder att de inte kommer att ta ett nytt tillvägagångssätt i utvecklingen av mobiltelefoner också?

Xperia X2 Fakta

Spekulation åsido, är Sony Ericsson Xperia X2 Sonys här och nu. Det innebär att de kommer att stödja denna enhet under ganska lång tid ändå, och den här enheten är värt att stödja. Med utbyggbart minne, en stor 8,1 megapixel kamera, TV-utgång, en SD-kortplats, kapacitiv pekskärm, WiFi, HSDPA, A-GPS och andra viktiga funktioner som utgör en smart telefon, Xperia X2 fortfarande en imponerande telefonen i sin egen rätt.

Kolla in denna webbplats för uppgifter om Sony Ericsson Xperia X2 kontrakt.

No comments:

Post a Comment