Friday 24 February 2012

Sony Ericsson W910i - Martins snabbgranskning

Sony Ericsson W910i är en utmärkt gadget och kan vara det bästa fusion ännu mellan en mobiltelefon och en digital musikspelare. Det är ett reglage-format telefon med en härlig skärm på framsidan av chassit. Det känns ganska stadig i handen och verkar mycket robust. Det är tydligt är avsedda att användas, inte behandlas som ett stycke av ömtåliga konstverk.

Telefonen stöder alla digitala musikformat tänkbara, från MP3-filer till AAC till WMA och några andra som inte är så väl offer för människohandel. Hörlurarna är bra, men om du är en sann audiofil, vill du ersätta dem med något lite mer robust.

Drift och navigering är, som man skulle förvänta sig från en Sony Ericsson-enhet, väl genomtänkt. Den vackra displayen gör menyalternativ verkligen sticker ut, och ikoner är väl utformade och väl placerade. De flesta är ganska lika Det finns nu särskilda ikoner för ljudböcker och podsändningar, och enheten är trådlös aktiverat så att du kan köpa musik som du hör om du är i ett allmänt trådlöst område.

Ett av de snyggaste idéer i den här enheten design är användningen av rörelsesensorer. Man kan skaka att telefonen åt vänster eller höger med en rask rörelse, och blanda framåt eller bakåt från låten du lyssnar på, till en annan på din spellista. Utöver detta är det också för automatisk konfigurering av enhetens skärm för liggande eller stående visning.

De andra funktionerna är väl genomtänkt. Den stöder ultrasnabb HSDPA för köp av låtarna snabbt på nätet, och den har inbyggd Bluetooth för trådlöst headset eller högtalare används. Taltid var ganska imponerande på 9 timmar. Vi är inte säker på hur de packas så mycket samtalstid i en gadget med denna ljusa av en skärm och här lilla en profil.

Som telefon fungerar apparaten bra - det är svårt att tänka sig någonting från Ericsson som inte ska vara ärlig. Vårt främsta knotar med den komma ner till kameran som är inbyggd i - 2 megapixlar är liten för en modern telefon, och att du använder Sonys Memory Stick i stället för de mer prisvärda microSD-kort. Ombord lagring är bra, och de ger dig en en spelning pinne att börja med.

Sången shaker mekanismen, medan smart kräver att du håller ner Walkman-knappen, som är i lite av ett udda plats på enheten. Det tar tag att vänja sig, men det är verkligen bekvämt efter att du har fått grepp om det (pun intended).

Sammantaget är W910i en stor enhet, och om du letar efter en multi-function Telefon / kameran / musikspelare kan du göra mycket värre. Rekommenderas starkt om du sökte ett flight musikmobil med bra funktioner för trådlös kommunikation. Vi räknar med att detta kommer att kopieras av andra tillverkare inom ett år, med undantag av accelerometer, finns inget här roman, men det sätt att alla delar samverkar är utmärkt.

Den bästa Sony Ericsson W910i mobiltelefon behandlar och andra billig mobiltelefon behandlar avtal med kontanter tillbaka kan hittas på nätet snarare än på huvudgatan. Göra din forskning för att få mer för pengarna.

No comments:

Post a Comment