Tuesday 28 February 2012

Hur man klä sig med stövlar Regn

Det är tidigt måndag morgon, och du har just avslutat sig redo för arbete. Men när du tittar ut genom fönstret ser du mörka molnen insamling och snart drogs ösregnet. Men känn inte ned och deprimerad, det är bara regn och allt du behöver är en bra par stövlar gummi regn! Nej, vi talar inte om de svarta, tråkiga regnstövlar mormor brukade bära till plantagen eoner sen. Vi pratar om gummistövlar regn som är både funktionella och fashionabla. Dessa dagar, regn stövlar kommer i så många färger och stilar som vissa ser ännu bättre på att din vanliga vardagliga stövlar.

Om du inte är van att färgglada regnstövlar, kanske du skulle prova på mer konventionella regn stövlar. Nej, konventionell här är inte på något sätt, gammaldags. Det betyder bara att mönstren mer oformaterad och traditionella utan mycket upptagen mönster på det. Precis som Chooka dubbla låsbeslag Regn Boot fungerar de sitt syfte att hålla fötterna torra tillräckligt bra med sin tjocka gummi klack sula. Mer än så, på grund av enkelhet, kan de lätt matcha alla kläder från garderoben. Naturligtvis finns också konventionella regnstövlar med färgglada mönster men utformningen av stövlarna vill de ursprungliga - med runda tå och platt tjock sula.

För en rolig och modern look, prova rutiga regnstövlar. De är färgglada och stilfulla och kommer definitivt avge ett högt mode uttalande när du promenerar under regnet. Chooka's Fab Plaid Rain Boots är ett hip ridning-inspirerad regnstövlar. Inläggssulan är löstagbara och Yttersulorna har bra grepp. De är roliga att bära och kommer att göra dig (och förbipasserande) le även under det dystra vädret. Det olika mönster att välja mellan. För djurälskare ute kan du prova stövlarna i zebra eller leopard-liknande plädar. Men oroa dig inte. De är strikt gjorda av syntetmaterial polyestrar i stället för äkta djurhud.

För att verkligen sticka ut i mängden, behöver du något annorlunda. Hur om att gå i ett par stövlar västerländsk stil regn? Du skulle bli överraskad av utseende dessa regnstövlar; de ser precis som en typisk par västerländska stövlar - med skarpa tå och lätt chunky klackar, utom de är verkligen bara fantastisk letar regnstövlar! Naturens Breeze Leopard regnstövlar är en av dessa vattentäta och slitstarka cowgirl stövlar som kommer att lägga en kant till din stil. Inte bara kan du skydda dina fötter från regn, kan du också uttrycka sin personlighet med de här modet stövlar med leopard fläckar. Vem säger att du inte kan spela klä upp för en regnig dag? Yeehaw?

Vad händer om du vill fötter torra från regn och varm från snö? All regn stövlar är gjorda att hålla dig torr, men bara ett fåtal utvalda kan värma dig också. För det ändamålet måste du köpa isolerade regnstövlar.

Dessa stövlar är vanligen med isolerande egenskaper, Merrel prevoz regnstövlar har PrimaLoft isolering så att hålla värmen i. Det har också Ortholife fotbädd att förbättra din komfort. These isolerade regn stövlar är bäst när marken våt och slaskig från snön utanför. Liksom de flesta regnstövlar, är dessa också införlivats med halkfri yttersula att hålla fast vid markytan.

Numera är regn stövlar på sådant sätt att det nästan kändes som replikering av vardagliga stövlar. Det är därför du kan se att en del regn stövlar är snörda och en del har dragkedjor på sidorna. Men det enklaste att använda och mest tillgängliga är fortfarande Pull-On regnstövlar. Malouine regnstövlar är tillverkade av naturgummi vilket garanterar komfort, flexibilitet och lättskött. Dra bara dem på fötterna och vara redo för morgondagen.

Med så många val att välja mellan, regnstövlar inte längre får vara bara ett par stövlar att bära på regniga dagar. Att köpa dem är en fråga en mode, inte bara praktisk. Så när du går ut att köpa regnstövlar nästa gång, kanske du vill sluta med att ta en titt på regnkläder samt, så har du en matchande uppsättning.

No comments:

Post a Comment