Thursday 23 February 2012

Obegränsad Multimedia Filer med Sony Ericsson Aino

Sony Ericsson Aino kommer in på marknaden, tillsammans med sin storebror, Satio, i oktober att begränsa företagets lysande produktlinje detta 2009. Aino är den första att funktionen Fjärrspel där din handenhet blir en klient till din PS3 spelkonsolen hemma. Det innebär att du kan få tillgång till PS hårddiskens digitalt innehåll från var som helst på jorden via WiFi eller dess 3G/HSDPA höghastighetsinternet. Om detta inte är tillräckligt underhållande på vägen, vet vi inte vad som är.

Dessutom kan Aino handenheten tillgång PlayStation Store och hämta PSN spel och chatta med medspelare och vänner via PSN. De nedladdade spel kommer inte spela på Aino, men du kan upp den på din PS3 konsolen när du kommer hem.

Nå rätt Markets

Sony Ericsson tycks vara riktade till PS3 marknad med sin nya Aino pekskärmen skjutreglaget. Sättet vi ser det nuvarande PS3 ägare är ett naturligt för Ainos Fjärrspel funktionen. Och de som är på väg att få en PS3 bara kan få en. Men om marknaden av PS3 är en indikation, det är inte många. PS3 är att få en bultande i spel marknader från Wiii och Xbox. Det är också möjligt att Sony Ericsson Aino kanske inspirera vissa segment av mobiltelefonmarknaden att få en PS3 bara dra nytta av dessa funktioner. , Men säkert har Sony Ericsson en säker marknad för sin nya Aino. Detta är första handenheten i företagets mobila gadget stabila till huvudnummer Fjärrspel och medan det inte fullständigt utan ge Aino datorkraft att spela spel, bevisar detta att kan göras. Så vi kan räkna med framtida Fjärrspel telefoner har denna funktion. Nu om du inte äger en PS3, du fortfarande kan dra nytta av Ainos MediaGo funktion som griper tag mediefiler trådlöst från din stationära eller bärbara dator medan Aino sitter på en batteriladdare.; Anmärkningsvärda telefonfunktioner

Naturligtvis kommer Sony Ericsson Aino inte komplett som mobiltelefon med följande funktioner: Det har en 3G HSDPA / HSUPA höghastighets dataanslutning för snabb surfa och ladda ner över internet, A2DP-stödda Bluetooth 2,0 för trådlös stereohörlurar, Wi-Fi, GPS och upp till 16 GB microSD-expansion i stället för sina M2 - verkligen den första för en Sony Ericsson mobiltelefon. En hög slut 8 megapixel autofokus och touchfocus kamera ronder sina utmärkta egenskaper komplett med geotaggning, ansikte / Smile Shutter aktivering och bildstabilisator.

Kolla denna webbplats för information på Aino kontrakten.

No comments:

Post a Comment