Monday 20 February 2012

Undvik Online Diamond Scams

Inköp diamanter på nätet kan vara mycket bekvämt sätt att köpa smycken, men se till att du bara köpa från pålitliga juvelerare som Karats Jewelers att undvika att bli lurad.

Inköp diamanter på nätet kan göras i ett nafs. Du måste bara söka igenom fyrfärg, högupplösta bilder på de diamanter som visas på skärmen. Diamanterna indelas i klasser efter karatvikt, klippa, skärpa och färg. Du väljer en sten du vill, ange ditt kreditkortsnummer och din diamant kommer att levereras. Det är precis så enkelt är det, men att välja en diamant genom att bara titta på bilder är inte säkert sätt att köpa diamanter. Det finns många bedrägerier inblandade i denna typ av online-verksamhet så se upp.

En av de vanligaste bedrägeriet när de köper en diamant genom nätet är att få falska gradering rapporter eller mer allmänt känd som Diamond certifikat. Detta intyg dokument attributen för en diamant, inklusive de fyra Cs, vilket noterades av en gemologist. Juvelerare som Karats Jewelers utfärda detta intyg som ett bevis på en diamant är äkta.

Bluff görs genom att kopiera graderingen rapporter från andra diamanter så att diamanter utan någon gradering Rapporten kan ha en. På grund av detta diamanter poppar upp över hela landet vars labb klassificering rapporter inte matchar deras diamant. En annan bluff som innebär gradering rapporter är Duplicate Lab Grading rapporter. Det är där labbet klassificering rapport är inte en förfalskning, men det fortfarande inte stämmer med diamant. Vad skurk gör är att ta en bra diamant och lönegrad det två eller tre gånger. De tar sedan extra labbrapporter klassificering och lägg den med en liknande letar men lägre kvalitet diamant för att slutföra jäkt.

Behandlat diamanter är också en vanlig bluff för online juvelerare. Det är diamanter som för två veckor sedan kunde ha varit gul men på grund av den behandling de är nu vit eftersom diamant genomgår en process av värme eller bakning att vända det vitt. Bakad diamanter är skör och kan lätt bryta, måste denna typ av diamant undvikas. Tråkigt nog är varje form av behandlat diamant upptäckts av ett laboratorium, med undantag för en bakad eller värmebehandlats diamant. Det enda sättet att undvika att bli fast med den här typen av förlust är att åstadkomma en försäljning beroende av en brott garanti och eller pengarna tillbaka-garanti.

Bortsett från bedrägerier online juvelerare inte ger samma service som lokala juvelerare som Karats Jewelers tillhandahåller. När dina ringar är skadad, kommer online juvelerare bara be er att skicka den tillbaka, men med en avgift. Dessa online juvelerare inte ens erbjuda årliga inspektioner eller rengöring av deras produkter. Det är inget fel med att köpa diamanter på nätet men extra försiktighetsåtgärder bör vidtas när de gör detta. Fortfarande inget slår till lokala juvelerare som Karats Jewelers.

No comments:

Post a Comment